Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, 01:17

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Βράβευσαν τους φοιτητές στον Ορχομενό!
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 10:09:43 πμ

Το βράδυ της Πέμπτης 3/1/2019, ο Δήμος Ορχομενού, στην καθιερωμένη πλέον τελετή, βράβευσε τους τελειόφοιτους/τες έτους 2018 (αλλά και προηγουμένων ετών) των Λυκείων του Δήμου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι φοιτητές/τριες, οι οικογένειες και οι φίλοι τους, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού.
     
Πρώτος ο Λυκειάρχης του Λυκείου Ορχομενού κ. Γιάννης Κωτσαλάς διατύπωσε την χαρά του που για δεύτερη φορά συμμετέχει στην εκδήλωση για τους επιτυχόντες του Λυκείου στο οποίο και ο ίδιος φοίτησε, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και επεσήμανε πως δεν πρέπει να εφησυχάσουν αλλά αντιθέτως να εντείνουν την προσπάθειά τους για γρήγορη αποπεράτωση των σπουδών τους. Στη συνέχεια η διευθύντρια του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις του Ακραιφνίου κ. Δάφνη Τουλούδη, που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων  υποχρεώσεων αν και το ήθελε πολύ, μετέφερε την αγάπη και τις ευχές της προς όλους. Τέλος ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος μίλησε για τον αγώνα των παιδιών αλλά και των γονιών τους, τους ευχήθηκε να πετύχουν τα όνειρά τους και να θυμούνται πάντα τον τόπο τους, ο οποίος τους έχει ανάγκη.
Ακολούθησε η βράβευση και κέρασμα όλων των παρισταμένων με γλυκά και αναψυκτικά.
Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]