Τελευταία ενημέρωση:
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020, 23:37

Δες τι φύτρωσε σε ένα δρόμο της Λιβαδειάς!

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 6:16:35 μμ

Αυτό που φύτρωσε στον δρόμο θα σώσει ζωές στο μέλλον.

Μπορεί η σχέση του Έλληνα με την οδική ασφάλεια να μην είναι και η πιο τέλεια, ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει όταν πρέπει να τηρηθεί ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας.
Αυτό που θα δείτε στους δρόμους της Λιβαδειάς είναι μία καινοτομία που πρώτη την έφερε η Βοιωτία στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι τρισδιάστατες διαβάσεις μοιάζουν να αιωρούνται πάνω από το οδόστρωμα, δημιουργώντας μία οφθαλμαπάτη που κάνει τους οδηγούς να μειώνουν ταχύτητα.
Πριν σου δείξω φωτογραφίες και σου πω περισσότερα, κάνε ένα κλικ ΕΔΩ και μάθε για έναν μεγάλο ήρωα της Βοιωτίας.
Η πρώτη τρισδιάστατη διάβαση πεζών στην οδό Σπυρίδωνος στην πόλη της Λιβαδειάς είναι γεγονός και η οποία αποτελεί την πρώτη τρισδιάστατη διάβαση στο νομό Βοιωτίας, αλλά και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ ακόμη μια τρισδιάστατη διάβαση πεζών δημιουργείται επί της οδού Φίλωνος.

Οι τρισδιάστατες αυτές διαβάσεις πεζών δημιουργούν μια οφθαλμαπάτη που είναι ορατή μόνο από την πλευρά των οδηγών των οχημάτων, δημιουργώντας ένα εικονικό εμπόδιο επί του οδοστρώματος με στόχο τη μείωση της ταχύτητας.

Δείτε φωτογραφίες από την ΛιβαδειάΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]