Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 08:41

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Στη Λιβαδειά βρέθηκε ο υπουργός παιδείας για τα εγκαίνια του μουσικού Γυμνασίου
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 - 9:12:35 πμ

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια του Μουσικού Γυμνασίου στον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς. Τα εγκαίνια έκανε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, παραβρέθηκε, επίσης, ο πρώην υπουργός Ν. Φίλης. 

Στο χαιρετισμό του ο υπουργός ανέπτυξε την πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της εκπαίδευσης, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία των μουσικών σχολείων στην πολιτιστική και εκπαιδευτική διαδικασία. Αναφέρθηκε, επίσης, στην αναμόρφωση του πανεπιστημιακού χάρτη στη Στερεά και την ένταξη του Τμήματος ΤΕΙ της Θήβας σε Σχολή του Γεωπονικού Παν/μίου Αθηνών. Απαντώντας στο αίτημα της δημάρχου για τη δημιουργία Τμήματος του Γεωπονικού Παν/μίου στη Λιβαδειά τόνισε ότι σε συνεργασία με το βουλευτή έχει ανοίξει ένας διάλογος με τις νέες πρυτανικές αρχές του ΓΠΑ για την ένταξη νέων δραστηριοτήτων σε Αλίαρτο και Λιβαδειά. Παράλληλα πρότεινε τη δημιουργία 2ετών προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης με την ευθύνη πανεπιστημιακών σχολών.
Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]