Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, 21:33

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτές είναι οι super τροφές για ένα παιδί

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019 - 1:50:13 πμ

Μία σωστή κι υγιεινή διατροφή είναι το Α και το Ω, τόσο για εμάς τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά μας.

Τέτοιου είδους τροφές δυναμώνουν το ανοσοποιητικό και προσφέρουν απόλυτη υγεία στον οργανισμό μας. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις super δυναμωτικές τροφές που προσφέρουν απίστευτη ενέργεια σε κάθε παιδί και εσείς ως γονιός το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τις προμηθευτείτε.

Γάλα. Είναι η βασική πηγή ασβεστίου για τα μικρά παιδιά. Ό,τι και να λένε για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ένα παιδί το χρειάζεται για την ανάπτυξή του. Σε περίπτωση που δεν του αρέσει μπορείτε να βάλετε λίγο σκόνη κακάο.

Ψάρια. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα μπορεί να τρώει το αγγελούδι σας ακόμη και 3 φορές την εβδομάδα. Αλλιώς τουλάχιστον μία. Δε χρειάζεται να είναι ένα ακριβό ψάρι. Οι σαρδέλες είναι πολύ ωφέλιμες για την υγεία του και πολύ οικονομικές. 

Ξηροί καρποί και ειδικά αμύγδαλα. Καλό είναι φυσικά να καταναλώνονται από την ηλικία των 4 ετών και μετά.

Λαχανικά. Προτιμήστε τα πράσινα φυλλώδη αλλά και τα σταυρανθή.

?Φρούτα. Μάθετε στο παιδί να τα τρώει σε καθημερινή βάση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]