Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, 01:53

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Προς κύρωση στη Βουλή οι Πρέσπες αμέσως μετά την ψήφο εμπιστοσύνης;
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 - 9:41:04 μμ

Tην ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη η Συμφωνία θα εισαχθεί προς συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές.

Σε ό,τι αφορά στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων που μετείχε και θα εξακολουθεί να μετέχει ως ανεξάρτητος βουλευτής ο Σπύρος Δανέλλης και στην οποία θα συζητηθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, για να διατηρηθεί η κοινοβουλευτική δεδηλωμένη, θα πρέπει το Ποτάμι να προτείνει δικό του βουλευτή κι ο ΣΥΡΙΖΑ να προσθέσει όσους χρειάζονται.

Νωρίτερα πάντως, στη Βουλή κυκλοφόρησαν σενάρια περί εξπρές διαδικασίας, με κύρωση της Συμφωνίας την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου.
?
Ένα από τα σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, εφόσον σήμερα σταλεί η ρηματική διακοίνωση από την ΠΓΔΜ για την ολοκλήρωση των συνταγματικών αλλαγών, αναφέρει πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα κατατεθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψήφου εμπιστοσύνης, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, προκειμένου να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή του Κοινοβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη -σε μία συνεδρίαση- και στη συνέχεια να εισαχθεί στην Ολομέλεια, προκειμένου να ψηφιστεί την Παρασκευή ή το Σάββατο.
Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
BEST OF NETWORK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]