Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019, 00:17

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί απόψε
Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019 - 12:10:10 μμ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι...

Όκτώ υπερτυχερούς ανέδειξε η κλήρωση της 7ης Φεβρουαρίου.
Τα κέρδη που μοίρασε η Κατηγορία 5+1 του Τζόκερ ήταν 4.304.088,01 ευρώ. Με μία απλή διαίρεση, λοιπόν, ο κάθε ένας από τους οκτώ νικητές, έχει να παίρνει 538.011 €!

Παραπονεμένοι… δεν είναι και οι επιτυχόντες στην Κατηγορία 4+1 αφού, σύμφωνα με τη διαλογή (πίνακας κάτω) κερδίζουν από 2.500,00 ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση (1990) είναι οι εξής: 6, 13, 17, 27, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Αρκετοί από τους παίχτες των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ, τακτικούς και μη, επιλέγουν αριθμούς από ημερομηνίες γέννησης, επετείους ή άλλους που σημάδεψαν τη ζωή τους. Άλλοι πάλι επιλέγουν εντελώς στην τύχη και κάποιοι άλλοι δηλώνουν φανατικοί υποστηρικτές της στατιστικής.

Δηλαδή μελετούν ποιοι αριθμοί κληρώνονται πιο συχνά και ποιοι όχι. Μάλιστα στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, υπάρχουν όλα τα σχετικά στοιχεία, αναφορικά με τους αριθμούς που κληρώνονται πιο συχνά από κάποιους άλλους.
στρατηγικη για τζοκερ μαστερ τζοκερ τζοκερ συστηματα τυχερα νουμερα τζοκερ σημερα πιθανα νουμερα λοττο αποτελεσματα κληρωση τζοκερ σημερα τζοκερ κληρωση τζοκερ τυχαιες στηλες τζοκερ
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 13/12/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.
τζοκερ προγνωστικα τζοκερ στατιστικα αποτελεσματα κληρωση τζοκερ σημερα κληρωση τζοκερ ωρα τζοκερ κληρωση τζοκερ τζοκερ συστηματα τζοκερ αριθμοι που κερδιζουν τζοκερ που βρεθηκαν
Γράφει ο Γιώργος Κουτσελινης (email: [email protected])

Ποιες μέρες και μέχρι τι ώρα μπορώ να καταθέσω το δελτίο μου;

Η κατάθεση δελτίων ΤΖΟΚΕΡ μπορεί να γίνεται καθημερινά σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα για τις ημέρες των κληρώσεων (Πέμπτη και Κυριακή), η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι μέχρι τις 9:30 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]