Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019, 22:26

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Άκουσε τα προβλήματα ο Κώστας Μαρκόπουλος
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 8:56:10 πμ

Ο πρ. Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, επισκέφτηκε και συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Βαθέως Αυλίδας και με ενδιαφερόμενους πολίτες της περιοχής.

Στην συνάντηση ο κ. Μαρκόπουλος άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της περιοχής, από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Λευτέρη Λειβαδίτη, κ. Τσομώκο Χρήστο ταμία και από τους κ. Βούλγαρη Απόστολο και Βούλγαρη Ευάγγελο, αλλά κυρίως επικεντρώθηκαν, στο μείζων θέμα των απαλλοτριώσεων που έχουν περάσει σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια και το κράτος δεν έχει αποζημιώσει ακόμη, κανένα ιδιοκτήτη, για τις εκτάσεις που αναγκαστικά τους δέσμευσε ώστε να κατασκευαστεί ο νέος αυτοκινητόδρομος.

Ο Κ. Μαρκόπουλος δεσμεύτηκε να μεριμνήσει άμεσα, ώστε να ενημερωθεί από τους αρμόδιους, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί στους δικαιούχους οι απαλλοτριώσεις και να προσπελαστούν τυχόν εμπόδια που καθυστερούν την καταβολή τους.
Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
BEST OF NETWORK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]