Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 15:16

Ποια πασίγνωστή τραγουδίστρια έκανε βόλτα στην παραλία της Χαλκίδας

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - 4:20:54 μμ

​​Η Χαλκίδα είναι η αγαπημένη πόλη των διάσημων...

​Η Χαλκίδα είναι τόσο κοντά που δεν θα έπρεπε κανένας να σκέφτεται καν τη διαδρομή, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που ζουν και εργάζονται εκεί, ενώ τα Σαββατοκύριακα αγαπούν την βόλτα στην παραλία της πόλης. Είναι μία υπέροχη πόλη, με δύο γέφυρες, ένα σπάνιο φαινόμενο παλίρροιας και πολλές προτάσεις για φαγητό, καφέ και διασκέδαση!
Η Χαλκίδα αποτελεί αγαπημένο προορισμό, κυρίως των Αθηναίων, καθώς βρίσκεται μία «ανάσα» από την πρωτεύουσα. Μάλιστα πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι επισκέπτονται συχνά την Χαλκίδα. Είναι η πόλη που αγαπούν μιας και τους αρέσει να ατενίζουν τα νερά του Ευβοικού.Φιλόξενη και ζωντανή, η Χαλκίδα για όλο τον κόσμο μας προσκαλεί σε μια χαλαρή παραλιακή βόλτα.
Αυτήν την βόλτα επέλεξε να κάνει και η πασίγνωστη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. 
 
Λατρεύει την πόλη μας και όποτε θα βρει ευκαιρία, έρχεται και πίνει τον καφέ της. Στην φωτογραφία την βλέπουμε με τον Κώστα Τουραμπά, ιδιοκτήτη γνωστής καφετέριας στην πόλη. 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]