Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, 01:37

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα των εκπαιδευτικών στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - 9:04:39 πμ

Το  Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Χαλκίδας, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η Δ.Ο.Ε., συνεχίζοντας τον επί σειρά πολλών ετών (και επί όλων των κυβερνήσεων και των πολιτικών  της αδιοριστίας) αγώνα της διεκδίκησης των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος τονίζει: « Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του συστήματος που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.

Το σύστημα που ανακοινώθηκε  δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και  περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.»

Ο Σύλλογος συγκαλεί έκτακτη την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, με σκοπό την αναλυτική ενημέρωση τω μελών του για την συμμετοχή στην 24ωρη απεργία  την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα  Προπύλαια, στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο Σύλλογος θα ναυλώσει λεωφορείο για τη μετακίνηση, το οποίο θα αναχωρήσει από την περιοχή του Βουρκου στις 11 το πρωί της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου (Δηλώσεις συμμετοχής στη Βέτα Κορωναίου, στο τηλ.  6974341868 )
Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
BEST OF NETWORK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]