Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 14:22

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Δες τι πρόστιμο θα πληρώσει κάτοικος της Εύβοιας για τα σκυλιά
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 7:38:44 πμ

Αρκετά διοικητικά πρόστιμα βεβαιώθηκαν το τελευταίο διάστημα από την Περιφέρεια Στερεάς προς τους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων για διάφορες παραβάσεις του σχετικού νόμου.

Μεγάλο πρόστιμο έφαγε κάτοικος της Ερέτριας. Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα του βεβαίωσε πρόστιμο ύψος 6.900 ευρώ σε κάτοικο της περιοχής γιατί δεν είχε φροντίσει να καταγράψει τα 23 σκυλιά που φιλοξενούσε στο σπίτι του!

Στην μία περίπτωση, το ΑΤ Μαντουδίου βεβαίωσε παράβαση σε ιδιοκτήτη σκύλου που τιμωρείται με 500 ευρώ πρόστιμο, γιατί δεν φρόντισε ώστε να τηρούνται οι διατάξεις περί κοινής ησυχίας από τον σκύλο του.
Στη άλλη περίπτωση, το ΑΤ Κύμης, βεβαίωσε παραβάσεις σε ιδιοκτήτρια σκύλου που τιμωρούνται με 100+300 ευρώ πρόστιμο (σύνολο 400), γιατί δεν είχε φροντίσει για την σήμανση και καταγραφή του σκύλου της και δεν ήταν σε ισχύ ο αντιλυσσικός εμβολισμός του ζώου.

Στην τελευταία περίπτωση, το ΑΤ Λίμνης, βεβαίωσε παραβάσεις σε ιδιοκτήτη τεσσάρων σκύλων που τιμωρείται με 300+300 (Χ 4) ευρώ πρόστιμο, γιατί δεν είχε στην κατοχή του ενημερωμένα βιβλιάρια υγείας των ζώων του και επειδή είχε παραλείψει να λάβει μέτρα για την έξοδο αυτών από την ιδιοκτησία του.
Τα ανωτέρω πρόστιμα καταβάλλονται μειωμένα κατά το ήμισυ στην ταμειακή υπηρεσία των οικείων Δήμων.

Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]