Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 21:30

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Ο Δήμος Χαλκιδέων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 10:02:22 πμ

Σημειώνεται ότι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των Ολλανδικών Φιλοζωικών Οργανώσεων το 2010 για την ευαισθητοποίηση της Διεθνούς Κοινότητας, σχετικά με την τύχη των 600 εκατομμυρίων αδέσποτων ζώων που υπολογίζεται ότι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες στον πλανήτη μας.

Έτσι, οι φιλοζωικές οργανώσεις καλούν τον καθένα μας να υιοθετήσει ένα ζώο ή να συνδράμει ενεργά σε προγράμματα και καμπάνιες για την προστασία τους.

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη, 4 Απριλίου, στις 10.30 π.μ., ο Δήμος Χαλκιδέων υποδέχεται τους μαθητές της Α3 τάξης του 2ου ΕΠΑΛ, στο Πάρκο του Βούρκου, όπου θα παρουσιάσουν την κατασκευή για τάισμα των αδέσποτων ζώων που έχουν επινοήσει και υλοποιήσει ως αντικείμενο της ερευνητικής τους εργασίας στη Τεχνολογία. Οι ταΐστρες θα τοποθετηθούν στο Πάρκο του Βούρκου και στο Πάρκο του Λαού από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ, συνεισφέροντας στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των τετράποδων φίλων μας.

Την ίδια μέρα, Πέμπτη, 4 Απριλίου, στο Πάρκο του Βούρκου ο Δήμος Χαλκιδέων θα έχει διαθέσιμα προς επίδειξη για υιοθεσία ένα αριθμό αδέσποτων ζώων από το Δημοτικό Κυνοκομείο, ενώ υπάλληλοι της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου θα ενημερώνουν τους πολίτες για την υιοθεσία των αδέσποτων, τη φροντίδα τους και τις σχετικές δράσεις του Δήμου. 
Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]