Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, 01:37

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Κύμη: Και δεύτερος ακτινολόγος ανέλαβε καθήκοντα στο νοσοκομείο
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - 10:36:36 πμ

Θα ενισχυθεί και με άλλους γιατρούς... 

Aνέλαβε υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης η νέα ιατρός, Επιμελητής Β’ Ακτινοδιαγνωστικής Ελισάβετ Γλυνού, η οποία είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα «Μεταβολικά Νοσήματα Οστών» (Νοσοκομείο ΚΑΤ) και έχει σημαντική εμπειρία στο Ε.Σ.Υ.
Συγκεκριμένα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μεγάλα Νοσοκομεία των Αθηνών όπως το Παίδων «Αγία Σοφία», το Σισμανόγλειο και μέχρι πρότινος στο Παίδων Πεντέλης όπου ειδικεύτηκε στην Παιδοακτινολογία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης έχει δύο Ακτινολόγους στο δυναμικό του και παράλληλα με τις εργασίες ανακαίνισης που έχουν προγραμματιστεί, ενισχύεται η προσπάθεια για την απόκτηση αξονικού τομογράφου καθώς και η διαμόρφωση χώρου για το νέο ψηφιακό Μαστογράφου που θα αγορασθεί.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου, αρχές του έτους έχουν προγραμματιστεί οι προσλήψεις και δύο επικουρικών τεχνολόγων, δείγμα της βούλησης της Διοίκησης για την ενίσχυση και ανάπτυξη του συγκεκριμένου τμήματος.

Τέλος, το πρώτο δίμηνο του 2019 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και οι προσλήψεις τριών επιπλέον μόνιμων ιατρών (νεφρολόγου, παθολόγου, οδοντιάτρου).
Διαβάστε επίσης: 

​​Επίδομα ενοικίου 2019: Πως θα κάνεις την αίτηση;​


Διαβάστε όλα τα θέματα για την οικονομία στο newse.gr


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
BEST OF NETWORK

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]