Τελευταία ενημέρωση:
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 23:58

Πάθαμε πλάκα στη Χαλκίδα! Και όμως είναι σαν να πετάνε!

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020 - 3:05:42 μμ

Είναι απίθανο όταν βλέπεις τόσο απίθανες φωτογραφίες στη Χαλκίδα.

Είναι από τις εικόνες που σε αφήνουν άφωνο και παθαίνεις πλάκα την ώρα που τους βλέπεις να πετούν αρκετά μέτρα πάνω από τον Ευβοικό. Και παράλληλα αναρωτιέσαι, πως είναι δυνατόν να πετούν τόσο ψηλά. Μάλιστα είναι τόσο το ύψος που νομίζεις ότι είναι εξωπραγματικό. Μην απορείς καθόλου. Αυτό συμβαίνει στην περιοχή Λιανή Άμμος στη Χαλκίδα. Μία εικόνα όσο χίλιες λέξεις. Πριν δεις περισσότερα από το ρεπορτάζ, μάθε γιατί πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από μία ξανθιά στην Εύβοια.

Όταν τους βλέπεις σε αφήνουν άφωνο. (Δείτε την φωτογραφία παρακάτω)

Περίτεχνα κόλπα αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και η μαγεία ότι πετάς να σε συντροφεύει το κάθε λεπτό. Μία μαγεία που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό το άθλημα.
Η νέα μόδα των τελευταίων ετών σε παραθαλάσσια μέρη της Χαλκίδας ακούει στο όνομα Kite Surf. Το kitesurfing μπορεί να θεωρηθεί συγγενές άθλημα της ιστιοσανίδας, μόνο που εδώ η ώθηση από τον αέρα δεν δίνεται σε πανί, αλλά σε έναν «αετό», ο οποίος πετάει σε αρκετό ύψος από την επιφάνεια της θάλασσας.

Είναι με το αλεξίπτωτο και η μικρή σανίδα. Το "Kite" έχει κερδίσει φανατικούς οπαδούς στη Χαλκίδα. Κυρίως απολαμβάνουμε το θέαμα στην Λιανή Άμμο και στο Λευκαντί.

Δείτε την φωτογραφία από την Χαλκίδα

χαλκιδα νέα, ειδησεις ευβοια τωρα, φωτογραφια στη Χαλκίδα, πετουν στον ουρανό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]