Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 15:34

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Ξεκίνησε τις τηλεοπτικές παρουσίες ο Κώστας Μαρκόπουλος
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 - 11:37:47 μμ

Ο τέως Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλους είναι από τους λίγους πολιτικούς  που μπορούν να σταθούν στα τηλεοπτικά πάνελ με ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς αυτό απαιτεί γνώσεις, ετοιμότητα και ψυχραιμία. Ήταν ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ με πολιτική αρτιότητα να μιλάει επί όλων των σοβαρών θεμάτων.

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ του Attica tv.

«Η Νέα Δημοκρατία ζητάει να την ψηφίσουν πολίτες από κάθε κοινωνικό στρώμα. Θα επιχειρήσει α πείσει ακόμα και τους πλέον δυσκολόπιστούς. Ψηφίζουμε για το μέλλον όλων των ανθρώπων. Αυτό που ζούμε είναι κατώτερο των προσδοκιών μας. Θέλουμε να ξεκολλήσουμε την Ελλάδα από την στασιμότητα. Να δώσουμε δουλειές στους νέους ανθρώπους και να αντιστρέψουμε τον δρόμο της μετανάστευσης. Η κυβέρνηση Τσίπρα ήταν ταφόπλακα των ελπίδων μας. Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη προεξοφληθεί. Ζητάμε δύναμη αυτοδυναμίας. Η Ελλάδα για να αλλάξει θέλει ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας.», δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος.

​ ​​

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψτε στο newse όλες τις εξελίξεις και τα θέματα για την οικονομία

Ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει και στο Facebook! Ακολούθησέ μας!

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]