Τελευταία ενημέρωση:
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020, 23:03

Δείτε τι έκανε ένας επιχειρηματίας, και συγκίνησε όλη τη Χαλκίδα!

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 - 10:14:13 μμ

Ο ιδιοκτήτης ψητοπωλειου πήρε την πρωτοβουλία βλέποντας δεκάδες συμπολίτες του να ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία που δείχνει το μεγαλείο ψυχής ενός ιδιοκτήτη ψητοπωλείο στη πόλη της Χαλκίδας, ο οποίος ανήρτησε μία συγκινητική ταμπέλα έξω από το κατάστημά του.
Με δεκάδες συμπολίτες του να ψάχνουν απεγνωσμένα για λίγο φαγητό σε κάδους απορριμμάτων, ο ιδιοκτήτης πήρε την πρωτοβουλία και σε ένα κομμάτι χαρτί έγραψε τα εξής: 

«Προς τα άτομα που ψάχνουν στα σκουπίδια. Είστε άνθρωποι και αξίζετε κάτι καλύτερο. Παρακαλώ μπείτε μέσα κατά τις ώρες εργασίας για να πάρετε ένα σουβλάκι και νερό. Δεν θα κάνουμε ερωτήσεις».

"Πρέπει όλοι να βοηθάμε"

"Πρέπει να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας" μας είπε η Σταυρούλα Γιοβανάκη υπεύθυνη για το Χαριστικό παζάρι στην Αγία Μαρίνα. Μάλιστα αυτή την εποχή κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μαζέψουν χρήματα για τον μικρό Ραφαήλ Παναγιώτη από την Εύβοια. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]