Τελευταία ενημέρωση:
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, 21:33

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

Πώς θα διαχωρίσετε πρωτότυπα έναν ενιαίο χώρο του σπιτιού σας

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:34:53 μμ
Κάτι που ισχύει για τα μικρά σπίτια είναι ότι βοηθάει ιδιαίτερα να δείχνει μεγαλύτερος ο χώρος τους εάν χωριστεί με κάποιο τρόπο. Αυτό βέβαια ενδέχεται να θέλετε να το υιοθετήσετε και σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Ανεξάρτητα λοιπόν από το μέγεθος του σπιτιού σας, είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να διαχωρίσετε έναν ενιαίο χώρο σας, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις διαφορετικές ανάγκες σας. Ας δούμε όλους τους τρόπους με τους οποίους με τους οποίους θα το πετύχετε αυτό.
Τα ράφια είναι μία πολύ καλή επιλογή που έχετε προκειμένου να διαχωρίσετε αποτελεσματικά έναν μεγάλο χώρο του σπιτιού σας. Είναι σε θέση να οριοθετήσουν το κάθε δωμάτιό σας με πολύ εύκολο και έξυπνο τρόπο, καθώς ταυτόχρονα είναι χρήσιμα καθώς θα τοποθετήσετε σε αυτά τα αγαπημένα σας βιβλία και διακοσμητικά αντικείμενα.
Τα παραβάν αποτελούν μία κλασική λύση διαχωρισμού ενός ενιαίου χώρου. Στην περίπτωση αυτή βέβαια έχετε πολλές επιλογές, καθώς η ποικιλία στην οποία διατίθενται είναι τεράστια. Εάν αποφασίσετε να υιοθετήσετε το στυλ αυτό, ένα ξύλινο παραβάν με ροδάκια είναι ιδανικό για εσάς. Μπορείτε να το προμηθευτείτε σε όποιο χρώμα σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο σας και ταυτόχρονα να το μετακινείτε όπου το χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή.
Ένας πολύ έξυπνος τρόπος να διαχωρίσετε έναν ενιαίο χώρο του σπιτιού σας είναι τα διαφορετικά επίπεδα. Ακόμα και αν ο χώρος σας δεν είναι φτιαγμένος έτσι, μπορείτε να τον προσαρμόσετε εσείς, τοποθετώντας μερικά σκαλιά ή ένα ψηλότερο έπιπλο που θα οδηγούν σε ένα πιο ψηλό επίπεδο.
Εάν σας αρέσουν οι γωνιακοί καναπέδες, τότε είναι ευκαιρία να αποκτήσετε έναν, καθώς αυτός μπορεί να αποτελέσει τη βάση μέσω της οποίας θα διαχωρίσετε έναν μεγάλο χώρο σας. Μπορείτε λοιπόν κάλλιστα να τοποθετήσετε ένα τραπέζι στο μέγεθος του καναπέ ή ένα μπουφέ με τα αγαπημένα σας διακοσμητικά αντικείμενα πάνω του, ώστε να σηματοδοτήσετε την έναρξη ενός ‘διπλανού’ χώρου.
Κάτι που ίσως δεν είχατε σκεφτεί είναι ότι το χρώμα των τοίχων μπορεί να σας βοηθήσει  σημαντικά ώστε να διαχωρίσετε έναν χώρο όπως τον επιθυμείτε. Τοποθετώντας λοιπόν ένα διαφορετικό χρώμα σε κάποιο σημείο του τοίχου σας ή ακόμα και μία ταπετσαρία, οριοθετείτε έναν χώρο και τον διαχωρίζετε από τον υπόλοιπο.
Τα υφάσματα είναι και αυτά στη διάθεσή σας ώστε να πετύχετε έναν πολύ εντυπωσιακό και ταυτόχρονα απλό και μοντέρνο διαχωρισμό του χώρου σας. Έτσι, τοποθετώντας μία ή περισσότερες κουρτίνες στο σημείο του δωματίου που επιθυμείτε να διαχωρίσετε, έχετε ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, έχοντας επιτύχει το στόχο σας.
Εάν το δωμάτιο που θέλετε να διαχωρίσετε είναι σχετικά μικρό, ένας καθρέπτης είναι η ιδανική λύση. Θα επενδύσετε με αυτόν έναν τοίχο ο οποίος χωρίζει νοητά τα δύο ‘δωμάτια’ και ταυτόχρονα ο χώρος που αντανακλάται στον καθρέπτη θα φαίνεται πολύ μεγαλύτερος.
Αναμφίβολα, το κατάστημα στο οποίο θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι σας είναι τα έπιπλα sofa.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]