Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, 15:05

Τι πρέπει να κάνεις με το κρέας πριν το μαγειρέψεις στην Εύβοια;

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 - 1:19:28 πμ

Το νερό που θα χρησιμοποιήσετε για να ξεπλύνετε, τόσο στα πουλερικά, όσο και στο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό και αρνί), πιθανότατα, δεν θα είναι αρκετά ζεστό για να σκοτώσει όντως τα επιβλαβή βακτηρίδια.

Έτσι, με το να τα πλένετε το μόνο που πετυχαίνετε είναι να αναδιανέμετε τα βακτήρια στις επιφάνειες κουζίνας σας και ενδεχομένως, στα χέρια σας ή και σε άλλα τρόφιμα τα οποία θα ακουμπήσετε στην επιφάνεια που είχατε ακουμπήσει αυτά προηγουμένως. Με αυτό τον τρόπο αυξάνετε τις πιθανότητες να εισέλθουν στον οργανισμό σας και να προκαλέσουν μόλυνση.  Διάβασε επίσης ποιοι έκαναν σουλάτσο σε ένα χωριό της Εύβοιας και έκαναν πολλούς να παραμιλούν!

Γιατί άλλα πουκάμισα την έχουν και άλλα όχι;

Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για το ωμό ψάρι, αφού πλένοντας το αυξάνετε το ρίσκο της εξάπλωσης βακτηρίων σε όλη την κουζίνα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]