Τελευταία ενημέρωση:
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 12:02

Δύσκολες ώρες: Πήγε να μαζέψει σύκα και εξαφανίστηκε

Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 - 1:21:32 πμ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για έναν 72χρονο από τον Άγιο Σεραφείμ, ο οποίος γύρω στις 10:00' το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του για να πάει να μαζέψει σύκα, όπως ο ίδιος είπε στους δικούς του.

Έκτοτε η τύχη του αγνοείται, αφού όχι μόνο δεν επέστρεψε, αλλά δεν έχει εντοπιστεί ούτε το αυτοκίνητό του. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τελευταία φορά τον είδαν να κινείται στην παραλία του Αγίου Σεραφείμ. Οι δικοί του άνθρωποι ξεκίνησαν μόνοι τους τις αναζητήσεις και τελικά το απόγευμα ενημέρωσαν την αστυνομία, όπου δήλωσαν επίσημα την εξαφάνισή του.
Οι αστυνομικοί έκαναν μάλιστα έλεγχο και στις κάμερες των διοδίων στην εθνική οδό για να διαπιστώσουν μήπως κινήθηκε προς κάποια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]