Ακολουθήστε μας στο:
Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 01:12

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε
Τι κακό είχε κάνει αυτός ο ληστής στην Στερεά Ελλάδα;
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 11:45:44 πμ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το νεκρό ληστή στα Τίρανα, που δυστυχώς είχε περάσει και από την Στερεά Ελλάδα.

Ο Μουρατάι, μαζί με έναν συνεργό του, είχαν κάνει ληστεία σε τράπεζα στη Λαμία με λεία 1 εκατομμύριο ευρώ. Τα λεφτά από τη ληστεία δεν είχαν βρεθεί ποτέ, αφού ο Αλβανός ληστής ουδέποτε αποκάλυψε που βρίσκονταν. Μετά τη σύλληψή του, κατέληξε στις φυλακές των Τρικάλων.

Το 2013 μαζί με άλλους 10 κρατούμενους και με «αρχηγό» τον Μάριο Κόλα, είχαν καταφέρει να αποδράσουν από τις φυλακές Τρικάλων. Ο Μουρατάι κι άλλος ένας από τους δραπέτες είχαν χωριστεί από τους υπόλοιπους μετά την απόδραση. Φαίνεται πως ο Μουρατάι πως πήρε τα λεφτά από τη ληστεία στη Λαμία και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τότε είχε διαφύγει από την Ελλάδα στο Κόσοβο.

Η απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων είχε οδηγήσει σε ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό που «βάφτηκε» με το αίμα δυο αθώων. Η καταδίωξη των κρατουμένων που είχαν αποδράσει, είχε κρατήσει πάνω από έναν μήνα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι δραπέτες (ανάμεσα στους οποίους δεν ήταν ο Μουρατάι) είχαν σκοτώσει μια νεαρή γυναίκα στον Ισθμό της Κορίνθου και έναν αστυνομικό στο Δίστομο, περιοχές όπου υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα στους δραπέτες και τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν για τους συλλάβουν.
πηγή φωτογραφίας και πληροφοριών: newsit.gr
​ ​​

Διαβάστε επίσης:

Ανακαλύψτε στο newse όλες τις εξελίξεις και τα θέματα για την οικονομία

Ό,τι συμβαίνει, ανεβαίνει και στο Facebook! Ακολούθησέ μας!

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]