Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Δες τι τρομακτικό έγινε κάποτε σε ουρανό στην Εύβοια – Γέμισε περίεργα φώτα

Απίστευτη εικόνα και τραβηγμένη τυχαία στον ουρανό του Αλιβερίου…

Συγκλονιστικό:Δείτε τι εμφανίστηκε στον ουρανό στην Εύβοια.

Ένα απίθανο στιγμιότυπο κατάφερε να αποθανατίσει στο κινητό του τηλέφωνο ένας άνδρας στην Νότια Εύβοια όταν εμφανίστηκαν μικρά φωτάκια στον ουρανό στην Εύβοια βραδινές ώρες.. Κατά τύχη, την ώρα που ήταν στο μπαλκόνι, είδε αυτό το περίεργο φαινόμενο και το αποθανάτισε στο κινητό του τηλέφωνο.

Κατά την διάρκεια της ξαστεριάς υπήρχε κάτι το συγκλονιστικό που εμφανίστηκε στον ουρανό στην Εύβοια, και ήταν πραγματικά μαγικό.

Μόλις δημοσίευσε την εικόνα αυτή στα social media, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έβλεπαν στην εικόνα αυτή, κάτι το εξωπραγματικό.

Εκπληκτικό έτσι; Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί στο ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ NEWSE.GR:

Τρομακτικό! Άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και εξαφανίστηκαν από μέσα τα λεφτά του!

Τρόμος! Δες πως άδειασε η Χαλκίδα [Βίντεο]

Εμφανίστηκε όχι μόνο στην Εύβοια αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αυτό το συγκλονιστικό στον ουρανό!

Όπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr και στο fonirodopis.gr, πρόκειται για τους 60 δορυφόρους Starlink της εταιρείας «SpaceX» οι οποίοι εκτοξεύτηκαν τον Μάρτιο του 2020 από το Ακρωτήριο Κανάβεραλ στη Φλόριντα με έναν πύραυλο Falcon 9 που αναπτύχθηκε σε τροχιά περίπου 180 μίλια (290 χιλιόμετρα) πάνω από τον πλανήτη μας.

Οι νέοι αυτοί δορυφόροι σκοπό έχουν την παροχή ευρυζωνικού διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

Ο Falcon 9 είναι ένας επαναχρησιμοποιούμενος πύραυλος που μειώνει σημαντικά το κόστος, ενώ η εταιρεία «SpaceX» του Έλον Μασκ σχεδιάζει να θέσει μέσα στο 2020 σε τροχιά πάνω από 12.000 δορυφόρους για το Starlink.

Μόλις οι δορυφόροι φτάσουν το λειτουργικό τους υψόμετρο των 550 χλμ και ξεκινήσουν την υπηρεσία επί του σταθμού, ο προσανατολισμός τους αλλάζει και οι δορυφόροι γίνονται σημαντικά λιγότερο ορατοί από το έδαφος, σημειώνουν στην περιγραφή της αποστολής οι εκπρόσωποι της «SpaceX».

Δείτε τι συγκλονιστικό εμφανίστηκε και στον ουρανό στην Εύβοια

Πολίτες κατέγραψαν τα φωτεινά αντικείμενα με τα κινητά τους ανεβάζοντας κατόπιν τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Πολίτες κατέγραψαν τα φωτεινά αντικείμενα με τα κινητά τους ανεβάζοντας κατόπιν τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμα