Πότε
Πότε

Έρωτας φυγάς: Πότε παίζει;

Έρωτας Φυγάς: Ποια η υπόθεση και οι ηθοποιοί – Πότε παίζει στην τηλεόραση η σειρά που αγαπήθηκε

Πότε
Πότε

Κάθε πότε παίζει ο Έρωτας φυγάς και ποιοι είναι οι ηθοποιοί;

Μια δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Μία ιστορία με πυρήνα έναν έρωτα αγνό, ουσιαστικό. Μία αγάπη βαθιά, που ανάμεσα στη γαλήνη του σωστού και τη θύελλα του καταδικασμένου, φτάνει να παραβιάσει κανόνες που ισοπεδώνουν τις σχέσεις.

Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, ο «Έρωτας Φυγάς» έρχεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

Μία αγάπη που παίρνει σάρκα και οστά την περίοδο που οι αυθεντικές αξίες γίνονται πυξίδα και οδηγός για την Ελλάδα, που στα απόνερα του Β’ Παγκοσμίου και του Εμφυλίου πολέμου, διεκδικεί και λαχταρά να αλλάξει, να εξελιχτεί, να προοδεύσει, ενώ παράλληλα κρατιέται σχεδόν πεισματικά από γνώριμες πρακτικές και εικόνες του παρελθόντος, σ’ έναν κόσμο που προχωρά σαρωτικά και χωρίς γυρισμό.

Έρωτας Φυγάς – Η υπόθεση της σειράς

Ο έρωτας του Μάρκου, ενός μηχανικού αυτοκινήτων και της Αλεξάνδρας, μιας ράφτρας, που αρχίζει στην Αθήνα το 1955 με τις πιο απλές, καθημερινές και ευοίωνες προοπτικές, φτάνει να γίνει η αιτία μιας τεράστιας αντιπαράθεσης κάπου στη Μεσσηνία, σε αγροτική περιοχή με μεγάλα τσιφλίκια.

Όλη η περιοχή συγκλονίζεται από τον πόλεμο που ξεσπάει εξαιτίας αυτού του έρωτα.

Μια δολοφονία για λόγους τιμής φέρνει το ζευγάρι σε μια απόμακρη επαρχία. Κρύβονται σε ένα μεγάλο τσιφλίκι ως εργάτες γης.

Κανείς δεν ξέρει ότι είναι ζευγάρι. Αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις και την προοπτική λάθος σχέσεων.

Έρχονται ίντριγκες και υπόγειες κόντρες. Ο άρχοντας της περιοχής, Ιάσωνας Δεμερτζής ερωτεύεται με πάθος την Αλεξάνδρα.

Όταν εκείνη χάνει τον Μάρκο, που καταδικάζεται για δολοφονία, την παντρεύεται αγνοώντας ότι εκείνη είναι έγκυος.

Ο Μάρκος βγαίνοντας από την φυλακή βάζει σκοπό στη ζωή του να εκδικηθεί. Για να το πετύχει αυτό θα καταφέρει να γίνει εξίσου ισχυρός με τον αντίπαλό του.

Ο πόλεμος μεταξύ τους θα είναι πόλεμος ως το τέλος. Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται και όταν οι αθώοι αδικούνται, τότε η εκδίκηση είναι ο μόνος δρόμος…

Η Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) με τον Μάρκο (Σταύρος Σβήγκος) είναι επιτέλους ελεύθεροι και μαζί.

Μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι και, μέσα από αυτή τη νέα συνθήκη, γνωρίζονται ξανά από την αρχή.

Βέβαια, τα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ όπως τα έχει φανταστεί κανείς. Η «παράνομη», για την εποχή, συγκατοίκησή τους συνοδεύεται από την κοινωνική κατακραυγή και οι συχνές επισκέψεις της Αλεξάνδρας στο Κιάρι για να βλέπει την κόρη της μαζί με την αλλαγή της απέναντι στον Ιάσωνα (Αντώνης Καρυστινός), που της έδωσε την ελευθερία της, προκαλούν τη ζήλια και τα ξεσπάσματα του Μάρκου.

Ο Ιάσωνας, μόνος πια, προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του, διαλυμένος όχι μόνο από τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα, αλλά και από την οικονομική του καταστροφή.

Το Κιάρι κινδυνεύει να χαθεί… κι εκείνος αγωνίζεται να το σώσει, αλλά και να κρατήσει ζωντανή μια μικρή ελπίδα ότι κάποια μέρα η Αλεξάνδρα ίσως επιστρέψει κοντά του…

H Μαριέττα (Πέμη Ζούνη), κρυμμένη ακόμα από τον κόσμο, αντιμετωπίζει τους νέους της εχθρούς, κρύβοντας τα πάντα από τον Στέφανο (Σταυρός Ζαλμάς) για να τον προστατέψει. Όμως οι κίνδυνοι φαίνεται να είναι σαν την Λερναία Ύδρα.

Ο Στέφανος έχει έναν και μόνο στόχο, να βρει αυτόν που προσπάθησε να σκοτώσει την Μαριέττα, προκειμένου να εξοντώσει τον κίνδυνο, και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο που η άρνηση της Μαριέττας να αποκαλύψει τον δολοφόνο της, τον αποπροσανατολίζει και τον οδηγεί στα πιο επικίνδυνα νερά…

Μέχρι που όλοι βρίσκονται στο στόχαστρο ενός αόρατου εχθρού.

Κανείς δεν φαντάζεται ότι ο νέος αντίπαλος είναι ισχυρός πέρα από κάθε λογική.

Ο κύκλος της βίας φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ. Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως, κάνουν τους θύτες θύματα.

Τα πάντα έρχονται στην επιφάνεια, αλλάζοντας δραματικά τις ζωές τους. Παλιοί και νέοι έρωτες σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Μόνος επιζών, ένας «Έρωτας φυγάς» που ποτέ δεν σταματάει μέχρι να βρει τον προορισμό του. Θα τα καταφέρει;

Έρωτας φυγάς: Ποιοι οι ηθοποιοί;

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.