ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί 2021-22: Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις;

Εντός των ημερών θα ανοίξουν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς 2021-22.

Σε αγωνία βρίσκονται οι γονείς καθώς είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί η πρόσκληση για την ένταξη των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του ΕΣΠΑ – ΕΕΤΤΑ για το σχολικό έτος 2021 – 2022.

Χωρίς κανένα δικαιολογητικό αλλά μόνο με την χρήση των κωδικών TAXISnet θα μπορούν οι γονείς να μπαίνουν στο eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr, προκειμένου υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τα vouchers για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2020 -2021.

Θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για τις επιδοτούμενες θέσεις (vouchers) των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς, στους βρεφονηπιακούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) για το σχολικό έτος 2021-22.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαιούχοι για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ είναι μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών, μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία.

Επίσης άτομα (γυναίκες και άντρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών.

Τέλος, άτομα που βρίσκονται σε χηρεία, που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε Δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων με αναπηρία, ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβασή τους στην εργασία, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων σε ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες.