Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2024: Πότε κλείνουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ;

εορταστικο ωραριο χριστουγεννων 2023

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2024: Πότε κλείνουν τα σούπερ μάρκετ; Είναι σε όλες τις πόλεις όπως στην Πάτρα, στα Χανιά ή στη Χαλκίδα;

Παρακάτω θα δείτε πότε ανοίγουν και κλείνουν τα σούπερ μάρκετ και τα μαγαζιά.

Συνήθως το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων 2024 είναι το ίδιο σε όλη την χώρα. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε επαρχιακές πόλεις ίσως τα καταστήματα να είναι κλειστά τις μεσημεριανές ώρες. Τα απογεύματα είναι ανοιχτά και κλείνουν την ίδια χρονική περίοδο.

Κάθε χρόνο λίγο πριν τις γιορτές, ξεκινά το εορταστικό ωράριο όπου ακολουθείται από τα καταστήματα και είναι περισσότερες ώρες από τις συνηθισμένες ώρες λειτουργίες.

Πότε λειτουργούν σούπερ μάρκετ και μαγαζιά και ποιο είναι το εορταστικό ωράριο 2024; Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο τα Χριστούγεννα 2024 του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών αρχίζει στις 12 Δεκεμβρίου.

Το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2024 έρχεται και αλλάζει ο χρόνος λειτουργίας των επιχειρήσεων. Τι ώρα είναι ανοιχτά και πότε κλείνουν τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ τα Χριστούγεννα 2024 και την Πρωτοχρονιά 2025;

Αναλυτικά θα δείτε το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας 2024 των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς.

Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μπαίνει και η αγορά. Τις επόμενες μέρες τίθεται σε εφαρμογή το εορταστικό ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων μπορεί να διαφέρει ανάλογα τις περιοχές και τον τύπο των καταστημάτων.

Συνήθως, τα καταστήματα και οι υπηρεσίες έχουν περιορισμένο ωράριο κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Λίγο πριν τις γιορτές έρχεται και το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2024 – 2025 των καταστημάτων.

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2024-2025: Πότε ανοίγουν και κλείνουν τα μαγαζιά;

Κατά τη διάρκεια των εορτών τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν ανοικτά τις καθημερινές από τις 9:00 έως τις 21:00 μ.μ.

Πώς θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα τις γιορτές και πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο 2024 – 2025;

Ανοικτά θα είναι τα καταστήματα στις 15 και στις 22 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου Χριστουγέννων 2024.

Τα εμπορικά καταστήματα, μας περιμένουν στο κέντρο και στις συνοικιακές αγορές της Αθήνας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα.

Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά από την ενεργειακή κρίση, τα στολισμένα καταστήματα δίνουν μία νότα αισιοδοξίας και μας μεταφέρουν στο κλίμα των ημερών, προσφέροντας ταυτόχρονα ποικιλία προϊόντων σε πολύ καλές τιμές και θα είναι περισσότερες ώρες ανοιχτά μέσα από το εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2024 για να τα απολαύσουμε.

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2024: Πότε ανοίγουν και κλείνουν τα σούπερ μάρκετ;

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων 2024 για τα σούπερ μάρκετ ξεκινά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου όπου ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει από την Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο, τα σούπερ μάρκετ ανοίγουν στις 8 το πρωί και κλείνουν στις 9 το βράδυ. Η μόνη εξαίρεση είναι ότι το Σάββατο θα κλείσουν μια ώρα νωρίτερα.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων 2024 θα έχει και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου με τα σούπερ μάρκετ να ανοίγουν στις 10 το πρωί και να κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Το εορταστικό ωράριο των Χριστουγέννων θέλει τα σούπερ μάρκετ τις καθημερινές να ανοίγουν στις 9 το πρωί και να κλείνουν στις 9 το βράδυ με εξαίρεση το Σάββατο που κλείνουν μία ώρα νωρίτερα και την Κυριακή που ανοίγουν στις 10 και κλείνουν στις 6 το απόγευμα.

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ ανήμερα Χριστουγέννων 2024 που πέφτει Τετάρτη και την επομένη που είναι Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2024.

Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί ανήμερα και την δεύτερη μέρα του 2025.