Νύχια Χριστουγεννιάτικα 2023: Ποιες οι τάσεις;

Νύχια Χριστουγεννιάτικα

Τα Χριστούγεννα έρχονται και αρκετές είναι αυτές που έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τα ψώνια τους και να ψάχνουν τις τάσεις για Χριστουγεννιάτικα νύχια 2023.

Θα μιλήσουμε για νύχια τα Χριστούγεννα και μάλιστα κατά την διάρκεια του ρεβεγιόν. Το ρεβεγιόν έχει τις ρίζες του στη Γαλλία του 18ου αιώνα.

Η λέξη réveillon, προέρχεται από το λατινικό vigilo που σημαίνει αγρυπνώ. Γι’ αυτό και το ρεβεγιόν είθισται να συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες των Χριστουγέννων ή, αντιστοίχως, της Πρωτοχρονιάς. Μία στιγμή που όλοι λάμπουν από την κορυφή μέχρι και τα νύχια.

Η προετοιμασία της κάθε γυναίκας για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μπορεί να θεωρηθεί και μια ιεροτελεστία.

Όλες αναζητούν μέρες πριν, το outfit που θα φορέσουν εκείνο το βράδυ, κλείνουν ραντεβού στο κομμωτήριο, σκέφτονται τι χτένισμα θα κάνουν και- φυσικά- βάζουν στόχο να εντυπωσιάσουν με τα Χριστουγεννιάτικα νύχια που θα επιλέξουν,

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γιορτινό, λαμπερό και χριστουγεννιάτικο από το κόκκινο μανικιούρ. Είναι φλογερό, δυναμικό και απόλυτα ταιριαστό με τα χρώματα των Χριστουγέννων. Ας μιλήσουμε λίγο για τα χριστουγεννιάτικα νύχια

Ανέκαθεν το glitter, το glam γενικότερα, ήταν must την περίοδο των γιορτών. Και φέτος, λοιπόν, ακριβώς το ίδιο θα συμβεί! Μην το παρακάνετε και ξεφύγετε από το πολύ glitter. Μερικές πινελιές glam είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά στο μανικιούρ σας και θα διατηρήσουν ακέραιη την κομψότητά σας.

Πολλές φίλες χρησιμοποιούν το χρώμα μπορντό για χριστουγεννιάτικα νύχια. Τις ημέρες των εορτών θέλουν να έχουν γιορτινά νύχια μιας και λάμπει με την διάθεση τους. Νύχια μπορείτε να φτιάξετε σε όποιες πόλεις μένετε.

Νύχια μπορείτε να φτιάξετε στην Πάτρα, στα Ιωάννινα, στο Μαρούσι και να είναι υπέροχα. Πολλές για να ξεχωρίζουν επιλέγουν νύχια με στρας ή μωβ νύχια.