Πως μπορώ να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ηλεκτρονικά

πωσ μπορω να δω ηλεκτρονικά τον λογαριασμο της δεη

Και όμως μπορείτε να δείτε ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ με απλά βήματα θα έχω στο κινητό μου ή τον υπολογιστή μου τον λογαριασμό.

Όταν βλέπεις πολλούς καταναλωτές να το κάνουν, έρχεται μια στιγμή που λες στον ευατό σου: Πως μπορώ να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ηλεκτρονικά;

Επιλέγουν να πληρώνουν μέσω e-banking δίνοντας μια απλή εντολή μέσω του κινητού τους ή του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή. Και γιατί να μην το κάνεις και εσύ μιας και η ΔΕΗ δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους της να βλέπουν αλλά και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω της εφαρμογής e-bill.

Κάθε φορά που έρχεται η ώρα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την ευκολία του e-banking. Με απλή εντολή που μπορούν να δώσουν είτε μέσω του κινητού τους τηλεφώνου είτε μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή, διεκπεραιώνουν την πληρωμή τους με άνεση.

Η ΔΕΗ αναγνωρίζει την ανάγκη αυτή και παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να παρακολουθούν και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω της προηγμένης εφαρμογής e-bill.

Έτσι, οι παρόχοι ηλεκτρικής ενέργειας έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις οικονομικές τους υποθέσεις με άνεση και αποτελεσματικότητα, χάρη στην πρακτική αυτή υπηρεσία e-banking.

Τα βήματα για να κάνω εγγραφή στο e-bill και να μπορώ να δω τον λογαριασμό της ΔΕΗ ηλεκτρονικά

Για να γλιτώσεις το 1 ευρώ θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και να επιλέξεις να μην παίρνεις λογαριασμό σε χαρτί.

Αν είσαι πελάτης της ΔΕΗ πρέπει να μπεις στο e-bill μέσα από το κινητό σου ή τον υπολογιστή για να δεις ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Στην συνέχεια θα πρέπει να κάνεις κλικ στην επιλογή εγγραφή νέου χρήστη. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξεις αν είσαι φυσικό πρόσωπο ή ιδιώτης.

Ανοίγει το σχετικό παράθυρο και εκεί εφόσον είσαι πελάτης θα πρέπει να βάλεις τα στοιχεία που σου ζητά το σύστημα.

Ορισμένα στοιχεία υπάρχουν στους λογαριασμούς.
Αφού κάνεις την εγγραφή, παράλληλα θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να λαμβάνεις μόνο ηλεκτρονικό τον λογαριασμό.

Ταυτόχρονα μπορείς να επιλέξεις το νέο πρόγραμμα μηνιαίος Λογαριασμός για νοικοκυριά ή επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, ώστε να λαμβάνεις και να εξοφλείς το λογαριασμό σου κάθε μήνα.

Σημειώνεται ότι γίνεται ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού με e-mail ή και sms. Ύστερα από όλα αυτά, θα μπορείς να βλέπεις και ηλεκτρονικά τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Εύκολα, γρήγορα και απλά.

Τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς σας, απαιτείται αποκλειστικά η χρήση ηλεκτρονικών μέσων, καθώς η αποστολή έντυπων λογαριασμών μέσω ταχυδρομείου έχει διακοπεί.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας, απαιτείται η ταύτιση των στοιχείων σας (ΑΦΜ και ΑΔΤ/Διαβατήριο) με αυτά που έχουν καταχωρηθεί στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ.

Επομένως, η διαδικασία αυτή απαιτεί την ακριβή συμφωνία των παραπάνω πληροφοριών προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής και αξιόπιστη πρόσβαση στον λογαριασμό σας.