Τουρισμός για όλους 2021: Πότε θα γίνει η κλήρωση;

Τουρισμός για όλους 2021: Πότε θα γίνει η κλήρωση;

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα προσωρινά αποτελέσματα και αναμένονται από αυτή την εβδομάδα τα οριστικά.

Σειρά έχει να ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα και στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει η χρήση των voucher από τους δικαιούχους για δωρεάν διακοπές σε όλη την Ελλάδα.

Σε λίγες ημέρες ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό για όλους και οι δικαιούχοι των voucher για διακοπές.

Εδώ και μέρες έχουν ανακοινωθεί τα προσωρινά αποτελέσματα για τον τουρισμό για όλους 2021-2022.

Οι υποψήφιοι που απορρίφθηκαν είχαν δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικής ένστασης αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής tourism4all.gov.gr, αφού συνδεθούν με τους κωδικούς TAXISnet, με τους οποίους υποβλήθηκε η αίτησή τους.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση με τον οριζόντιο αποκλεισμό των μετακινήσεων, επισημαίνεται ότι έχει παραταθεί η ισχύς όλων των vouchers που δεν εξαργυρώθηκαν μέχρι και τις 31/12/2021.

Οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.