Τι είναι οι τροχοβίλες;

τροχοβιλεσ

Είσαι κοντά στην απόφαση για αγορά τροχοβίλας.

Έχεις επισκεφθεί εκθέσεις με τροχοβίλες, έχεις συζητήσει με τους ειδικούς του χώρου, έχεις ζυγίσει τις ανάγκες σου, τους χρόνους σου και τα οικονομικά σου και όλα σου δείχνουν πως, η αγορά της τροχοβίλας είναι για σένα η ιδανική λύση, ώστε να αποκτήσεις το όμορφο εξοχικό σπίτι που πάντα ονειρευόσουν.

Πώς όμως θα επιλέξεις ανάμεσα σε τόσες τροχοβίλες που σου προσφέρονται; Είδες και εκείνες τις γαλλικές τροχοβίλες Ο’ Hara και σου φάνηκαν πραγματικά δελεαστικές, έτσι δεν είναι; Μήπως να καταλήξεις σε κάποια απ’ αυτές;  Έχεις λόγους.

– Οι Τροχοβίλες O’ Hara είναι σύγχρονες και έχουν κατασκευαστεί από σύγχρονα υλικά. Έχουν αντοχή, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς. Οι σκεπές τους είναι δίρρικτες, τρίρρικτες ή τετράρρικτες και διαθέτουν πρωτοποριακή εξωτερική επένδυση σε pvc. Έχουν πρωτοποριακή αισθητική, όμορφο σχεδιασμό και φινέτσα που διαφαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι φτιαγμένες με γαλλικό γούστο.

– Οι Τροχοβίλες O’ Hara είναι ανθεκτικές.Είναι κατασκευασμένες στηριζόμενες σε διάφορες τεχνολογικές καινοτομίες και λόγω αυτών διαφοροποιούνται ιδιαίτερα και υπερέχουν.  Έχουν κατασκευαστεί με σύγχρονη αρχιτεκτονική, από την οποία και διακρίνονται, ενώ έχουν αντοχή και παρέχουν ασφάλεια. Τα ανθεκτικά τους υλικά αντέχουν σε διάφορες κλιματολογικές συνθήκες, αλλά κυρίως, αντέχουν στο χρόνο.

– Οι Τροχοβίλες O’ Hara είναι οικολογικές, διαθέτουν Πιστοποίηση Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης NF EN ISO 14001 και το κυριότερο, έχουν κατασκευαστεί με οικολογική συνείδηση, προάγοντας έναν οικολογικό τρόπο ζωής. Μια οικολογική καθημερινότητα και μια ουσιαστική ποιότητα ζωής.

– Οι Τροχοβίλες O’ Hara παρέχουν πολλές επιλογές, ως προς τις διαστάσεις. Μήκος από 5 έως 10 μέτρα, φάρδος από 3 έως 4,12 μέτρα και ύψος 3,52 μέτρα.

– Οι Τροχοβίλες O’ Hara προσφέρονται με τον πλήρη εξοπλισμό που θα χρειαστείς. Διαθέτουν τις ηλεκτρικές και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις που απαιτούνται σε κάθε σπίτι, έχουν παροχή γκαζιού,  παρέχουν θερμομόνωση και ηχομόνωση καθώς και συστήματα εξαερισμού, διαθέτουν διπλά τζάμια σε παράθυρα και πόρτες και βέβαια, κάτι πολύ σημαντικό για όποιον βιάζεται να ζήσει το σπίτι του: παρέχουν θέρμανση, αλλά και όλες τις συσκευές που θα χρειαστεί κανείς στην καθημερινότητά του. Από ψυγείο και κουζίνα, μέχρι φούρνο, απορροφητήρα και θερμοσίφωνο.

Οι Τροχοβίλες O’ Hara είναι επιπλωμένες και οι εσωτερικοί τους χώροι έχουν διακοσμηθεί με γούστο και φινέτσα γαλλική, κάτι που τις κάνει να υπερέχουν.

Μία Τροχοβίλα O’ Hara φέρει τη γαλλική ομορφιά και φινέτσα, προσφέρει άνεση και ασφάλεια και όλο αυτό, όχι εις βάρος του περιβάλλοντος, αλλά με συνείδηση οικολογική.

Μια Τροχοβίλα O’ Hara είναι απλά… ξεχωριστή, όπως ξεχωριστή ή ξεχωριστός είσαι κι εσύ που θα την αγοράσεις.