Ηλεκτρικά εργαλεία: Tips για να επιλέξεις τα κατάλληλα

Όταν πρόκειται για ηλεκτρικά εργαλεία, τότε γνωρίζεις κι εσύ πως τα ηλεκτρικά εργαλεία με μπαταρία είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ολοκληρώνεις γρήγορα, ξεκούραστα και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια, κάθε μαστόρεμα!

Ένας επαγγελματίας ή ακόμα και ένας ιδιώτης που θέλει να επιδοθεί σε μαστορέματα, χρειάζεται εργαλεία μπαταρίας, ώστε να μπορεί να ολοκληρώνει άμεσα τις δουλειές του. Όμως έχεις σκεφτεί ποια είναι τα κατάλληλα και πως να τα επιλέξεις;

Δες μερικά κριτήρια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την επιλογή που δεν θα μετανιώσεις ποτέ!

Δύναμη

Δεν έχουν όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία την ίδια ισχύ. Σίγουρα είναι όλα αποδοτικά, όμως για πολύ εξειδικευμένες εργασίες χρειάζεσαι μεγάλη δύναμη. Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος που θα πρέπει να κοιτάς τα volts τους. Όσο περισσότερα τα volts, ανεβαίνει και η τιμή τους και προσανατολίζονται περισσότερο στον επαγγελματικό εξοπλισμό.

Brand

Η κάθε εταιρεία έχει και διαφορετικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Αυτό σημαίνει διαφορετική εργονομία και διαφορετική λογική αντίστοιχα. Ακόμα και ένα μικρό κουμπάκι κάνει τη διαφορά. Εάν θες να διαλέξεις το κατάλληλο ηλεκτρικό εργαλείο, θα πρέπει να το δεις προσεκτικά στις φωτογραφίες, να διαβάσεις τα χαρακτηριστικά του και να το συγκρίνεις με τα άλλα brands. Σίγουρα δεν είναι η τιμή που θα σε κάνει να το επιλέξεις, αλλά κάτι άλλο.

Εξαρτήματα

Δες το κάθε εργαλείο μπαταρίας τι εξαρτήματα έχει. Όσο περισσότερα προσφέρει, τόσες περισσότερες δουλειές μπορείς να κάνεις με αυτό. Φυσικά να θυμάσαι πως υπάρχουν έτοιμα kit με ανταλλακτικά ή άλλα εξαρτήματα, που αναβαθμίζουν άμεσα τα ηλεκτρικά εργαλεία σου!

Εξειδίκευση

Ένα ηλεκτρικό εργαλείο θα το πάρεις για μία εξειδικευμένη δουλειά. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να εστιάσεις στα υλικά για τα οποία είναι προορισμένο, στην αντοχή του, καθώς και στην ακριβή λειτουργεία του. Μόλις τα βρεις θα δεις πως οι λύσεις θα είναι πολλές, ενώ υπάρχουν εργαλεία μπαταρίας που κάνουν για περισσότερες από μία εργασίες. Ίσως σου ταιριάζουν τα δεύτερα περισσότερο.

Που θα τα βρω;

Αν θες πραγματικά φτηνά, επώνυμα, αξιόπιστα και πανίσχυρα εργαλεία μπαταρίας, τότε η απάντηση βρίσκεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα painthouse.gr. Εκεί σε περιμένει μία τεράστια ποικιλία από όλων των ειδών των εργαλείων μπαταρίας, από κορυφαία brands σε απίστευτες προσφορές!