Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

ΜasterChef spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε;

Μάθε τα πάντα για τα media: Η απάντηση για το masterchef spoiler είναι σε ένα βίντεο.

Μπορεί η ζωή μας να βρίσκεται σε…αναμονή, λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνουμε, το αγαπημένο MasterChef όμως, συνεχίζει ακάθεκτο για την ώρα και μάλιστα απόψε επιστρέφει με νέο επεισόδιο.

Λίγα λόγια για το masterchef

Το MasterChef είναι ελληνικός τηλεοπτικός ριάλιτι διαγωνισμός μαγειρικής. Βασίζεται στο ομώνυμο βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, και στο οποίο διαγωνίζονται ερασιτέχνες μάγειρες.

Η εκπομπή έκανε για πρώτη φορά πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου του 2010, από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, ενώ προβάλλεται μέχρι και σήμερα για έκτη σεζόν.

Ο πρώτος και δεύτερος κύκλος της εκπομπής προβλήθηκαν σύμφωνα με το wikipedia, στο Mega Channel από το 2010 μέχρι το 2013, με παρουσιάστριες τις Ευγενία Μανωλίδου και Μαίρη Συνατσάκη αντίστοιχα.

Τον Μάρτιο του 2017, το Star Channel απέκτησε τα δικαιώματα της εκπομπής επαναφέροντας το MasterChef μετά από τέσσερα χρόνια. Ο τρίτος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 4 Μαΐου του 2017. Ακολούθησαν δύο ακόμη κύκλοι επεισοδίων το 2018 και το 2019. Η εκπομπή ανανεώθηκε για έκτη σεζόν κάνοντας πρεμιέρα στις 27 Ιανουαρίου του 2020 από το ίδιο κανάλι.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, το Mega Channel δημιούργησε το παράγωγο του διαγωνισμού στο οποίο έλαβαν μέρος παιδιά ηλικίας 8-13 ετών και έφερε τον τίτλο MasterChef Junior. Η αντίστοιχη αυτή εκπομπή προβλήθηκε τη σεζόν 2011-2012 με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου. Το 2018, το Star Channel επανέφερε το MasterChef Junior προβάλλοντας τη δεύτερη σεζόν του.

Τι λέει το masterchef spoiler;

Το σημερινό βέβαια, δεν είναι απλό επεισόδιο, μιας και έχουμε αποχώρηση, και μάλιστα αρκετά καλού μάγειρα και αρκετά δημοφιλούς παίκτη.

Για να σου θυμίσουμε, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Τζον, Ιωάννης και Ηρακλής. Επίσης να θυμίσουμε, ότι ο Ιωάννης, μπορεί να κάνει χρήση ανά πάσα ώρα και στιγμή του πλεονεκτήματος που έχει, και να σώσει ή τον εαυτό του ή κάποιο συμπαίκτη.

Πάντως, στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ξέρουν ήδη ποιος αποχωρεί, από το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Γκουντάρα. Δείτε το βίντεο στο queen.gr.

Διαβάστε ακόμα