Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Φωτισμένο το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας: Είναι έτοιμο;

Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Διαβάστε ακόμα

Πότε πέθανε ο Ανδρέας Παπανδρέου;

Πρόκειται για έναν πολιτικό με βαριά παρακαταθήκη. Ήταν 1996...

Πότε ξεκινά η γραμμή 4 μετρό;

Είναι ένα έργο που θα δώσει ιδιαίτερη πνοή και...

Τουρισμός για όλους: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Δείτε μέχρι πότε θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλλουν...

Πότε ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης το 2021;

Πότε θα ανοίξουν τα κέντρα διασκέδασης και τι θα...

Πότε τελειώνει η σειρά “Έλα στην θέση μου”;

Μια υπέροχη σειρά που μας κρατούσε συντροφιά όλα τα...

Στην φωτογραφία βλέπουμε το νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας τις βραδινές ώρες.

Ανάμεσα στις υγειονομικές δομές που ενεργοποιεί άρον-άρον και με κάθε τρόπο είναι και το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας. και όπως βλέπετε και στην φωτογραφία είναι έτοιμο.

Έχουν γίνει, ήδη, σχετικές συζητήσεις και διεργασίες, έτσι ώστε το νέο νοσοκομείο να είναι όσο πιο έτοιμο γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί να λειτουργήσει εσπευσμένα. Είναι υπερσύγχρονο και εδώ και χρόνια έτοιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτή η ιστορία από το ασανσέρ θα σε κάνει να δακρύσεις

Νέα από την Κύμη: Μία κίνηση αγάπης μέσα στον κορονοϊό!

Δες πως είχε γίνει χαμός κάποτε με απεργία στην Βόρεια Εύβοια

Την ίδια ώρα πυρετώδεις εργασίες γίνονται στο νέο νοσοκομείο της Εύβοιας για να λειτουργήσει αποκλειστικά για τις ανάγκες θυμάτων του κορωνοϊού, αν παραστεί ανάγκη.

Πρόσφατα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ηλεκτροδότησης για το νέο νοσοκομείο στην Εύβοια.

Όταν ο υπουργός είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο της Χαλκίδας

Το ρεπορτάζ βρήκαμε στο newsbomb.gr. Αφορά την επίσκεψη που έκανε ο υπουργός στο παλιό νοσοκομείο στη Χαλκίδα, στα μέσα του καλοκαιριού.

Διαβάστε το ρεπορτάζ όπως είχε δημοσιοποιηθεί το καλοκαίρι

Την πρώτη του επίσκεψη σε νοσοκομείο της Περιφέρειας και μάλιστα εν ώρα εφημερίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, έκανε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, νωρίς το πρωί της Κυριακής (14/07/2019).

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε τμήματα του νοσοκομείου και συνομίλησε με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αλλά και με ασθενείς, διαπιστώνοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, ενώ ενημερώθηκε συνολικά και για το φόρτο των μονάδων υγείας της Εύβοιας, λόγω της τουριστικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη επίσκεψη σε νοσοκομείο της χώρας από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Έχουν προηγηθεί οι αιφνιδιαστικές επισκέψεις στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και «Λαϊκό».

Ο κ. Κικίλιας στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Υγείας είχε ανακοινώσει ότι θα επισκεφθεί όλες τις δομές Υγείας για να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να προχωρήσει στην χάραξη πολιτικής που θα έχει στο επίκεντρο των άνθρωπο.