Τελευταία ενημέρωση:
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019, 12:28

Θέλετε να γκρεμιστεί η δημοτική αγορά;
Συμφωνώ απόλυτα
Διαφωνώ
Δεν με ενδιαφέρει
Ψήφισε

«Στερεά Ελλάδα Πάρε μια γεύση»

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 9:41:41 πμ

Το βιβλίο της δημοσιογράφου Σίσσυς Νίκα για τα προϊόντα της περιοχής μας…

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας παρουσιάζει το βιβλίο της δημοσιογράφου και συγγραφέα Σίσσυς Νίκα, με τίτλο «Στερεά Ελλάδα Πάρε μια γεύση», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στις 17:15, στην έκθεση Food Expo στο Metropolitan Expo στο Hall 1, στο Mediterranean Gastronomy Forum.

Στην εκδήλωση θα γίνει διαδραστικά παρουσίαση των προϊόντων και του γαστρονομικού πολιτισμού της Περιφέρειας Στερεάς. Προλογίζει ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης.

Θα ακολουθήσει γαστρονομική παρουσίαση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν στην έκθεση με το περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους χρησιμοποιώντας τα ως υλικά στις συνταγές που θα πραγματοποιήσουν οι Σεφ.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της διαδικασίας συγκέντρωσης και παράδοσης των προϊόντων θα έχουν τα στελέχη του ΚΥΕ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και θα γίνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Copyright ©2019 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]