Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 09:03

Δεν φαντάζεσαι τι πρέπει να κάνουν τα κορίτσια από την Εύβοια

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 - 7:27:14 πμ

Αυτό θα τις κάνεις να βρουν το χαμόγελο τους.

Οι υποχρεώσεις της σύγχρονης γυναίκας έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα να γίνονται  όλο και πιο σπάνιες οι έξοδοι με τις φίλες τους. Αν θέλει όμως, το ισχυρό φύλο να είναι καλά στην υγεία του πρέπει να το αλλάξει αυτό.

Η έρευνα αναφέρει πως οι βόλτες με τις φίλες τους πρέπει να γίνονται δυο φορές την εβδομάδα! Γίνεται αναφορά και στα δυο φύλα στο εξής: το να έχουν ένα μεγάλο, ολοκληρωμένο social network έχει σημαντική επίπτωση στην ψυχοσωματική υγεία τους. Οι άνθρωποι με πιο ευρύ κύκλο υποφέρουν από λιγότερες ασθένειες, αναρρώνουν γρηγορότερα και είναι πιο πιθανό να ζήσουν πολύ περισσότερα χρόνια όπως και τα παιδιά τους. Επιπλέον, όσοι βλέπουν τους φίλους τους συχνά μέσα στην εβδομάδα έχουν υψηλότερα επίπεδα γεναιοδωρίας.

Σύμφωνα με τους ερευνητές αυτό οφείλεται στην ορμόνη οξυτοκίνη, την επονομαζόμενη «ορμόνη της αγάπης», που κάνει τις μητέρες να δένονται με τα μωρά τους. Οι άνθρωποι με υψηλότερα επίπεδα οξυτοκίνης είναι πιο ήρεμοι, πιο χαλαροί, πιο κοινωνικοί και λιγότερο αγχώδεις. Το να δουν τις φίλες τους, λοιπόν, τις βοηθά να διώξουν το άγχος, να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]