Τελευταία ενημέρωση:
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020, 07:22

Κάνεις τη δίαιτα των χορτοφάγων; Απέφυγε τα λάθη που κάνουν όλοι!

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019 - 10:32:57 πμ

Τελευταία πολύ στη μόδα είναι οι χορτοφαγικές δίαιτες.

Κυκλοφορούν πολλές στο διαδίκτυο και αρκετές γυναίκες μπαίνουν στον πειρασμό να τις κάνουν χωρίς να επισκεφθούν έναν ειδικό. Φυσικά αυτό είναι μεγάλο λάθος γιατί κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, έχει άλλες ανάγκες κι άλλες ελλείψεις. Ωστόσο αν εσείς επιμένετε και θέλετε πάση θυσία να ακολουθήσετε κάποια χορτοφαγική δίαιτα για να χάσετε κιλά τώρα που είναι καλοκαίρι, αποφύγετε τα παρακάτω λάθη που γίνονται πολύ συχνά. 

Μην τρώτε την ίδια ποσότητα με όσα τρώγατε προτού την ξεκινήσετε.
Αυξήστε τις μερίδες. Εξάλλου είναι αυτό που θα σας πει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, και ο διαιτολόγος
Η βιταμίνη Β12 υπάρχει σε αφθονία στο κόκκινο κρέας και δεν υπάρχει σε κανένα φρούτο και λαχανικό. Υπάρχει όμως σε γάλα και γιαούρτι, οπότε μην τα σνομπάρετε! Αγοράστε άφθονα να υπάρχουν στο ψυγείο.

Μην τρώτε κάθε μέρα σαλάτα.
?Μπορεί να θεωρείται πλήρες γεύμα αλλά όχι να τρώτε κάθε μέρα το ίδιο…φαγητό! Μπορεί με αυτόν τον τρόπο να μπλοκάρει ακόμη και ο μεταβολισμός σας και να μην μπορέσετε να χάσετε κιλά ούτε σε ένα μήνα.
«Το σώμα μου λέει να φάω αυτό ή εκείνο». Σταματήστε να ακούτε αυτό που θέλετε! Έτσι δε θα χάσετε ποτέ κιλά! Ίσα ίσα θα παραμυθιάζεστε ότι ακολουθείτε μία δίαιτα χωρίς αποτέλεσμα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 
Νέα απο Εύβοια, Βοιωτία, Φθιώτιδα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

facebook eviainstagram newse, evia, eidiseistwitter, evia, eidiseislinked in newsepinterest newse, evia, eidiseisyoutube, evia, newse.gr,eidiseisrss, evia, newse.gr,eidiseis, nea evia, evia nea tora

Copyright ©2020 newse.gr (Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 141984522000) | Επικοινωνήστε μαζί μας |Διαφήμιση|email επικοινωνίας [email protected]