Market pass 2024: Πότε πληρώνεται το επίδομα;

Πότε πληρώνεται το market pass το 2024 -Δείτε την ημερομηνία

Market Pass: Οι δικαιούχοι, οι προθεσμίες και οι πληρωμές
Market Pass: Οι δικαιούχοι, οι προθεσμίες και οι πληρωμές

Market pass 2024: Στις 8 Ιανουαρίου 2024 έκλεισε η πλατφόρμα των αιτήσεων για το επίδομα.

Το επίδομα πληρώνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024. Ωστόσο επισημαίνεται ότι οι ψηφιακές κάρτες, πρόκειται να μείνουν ενεργές μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου του 2024.

Άξιο αναφοράς είναι ότι οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου, θα λάβουν το επίδομα το οποίο θα είναι διπλάσιο για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Η οικονομική ενίσχυση, ανέρχεται στο ποσό του 10% του μηνιαίου ύψους αγορών έως 1.000 ευρώ, ενώ το ύψος της ξεκινά από 22 ευρώ ανά μήνα, για μονομελή νοικοκυριά και πρόκειται να προσαυξηθεί κατά 10 ευρώ, για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού. Ωστόσο το εν λόγω όριο αγορών δεν ισχύει για δικαιούχους με περισσότερα από έξι εξαρτώμενα τέκνα.

Οι δικαιούχοι για το market pass 3:

-της Περιφέρειας Θεσσαλίας,

-από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε περιοχές: της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης στις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φιλλύρας του Δήμου Αρριανών, της Δημοτικής Ενότητας Σώστου του Δήμου Ιάσμου, των Δημοτικών Κοινοτήτων Γρατινής, Στυλαρίου και Σιδηράδων της Δημοτικής Ενότητας Κομοτηνής του Δήμου Κομοτηνής, της Δημοτικής Κοινότητας Μαρώνειας της Δημοτικής Ενότητας Μαρώνειας, και της Δημοτικής Ενότητας Σαπών του Δήμου Μαρώνειας Σαπών,

-από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας στις περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Στειρίου της Δημοτικής Ενότητας Διστόμου του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου του Δήμου Λεβαδέων, των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίας Τριάδας και Αγίας Άννας της Δημοτικής Ενότητας Κορώνειας του Δήμου Λεβαδέων, της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης του Δήμου Θηβαίων, και των Δημοτικών Κοινοτήτων Πύλης και Στεφάνης της Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων, του Δήμου Τανάγρας,

-από την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας στις περιοχές της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Τιθορέας της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας, της Δημοτικής Ενότητας Ελάτειας του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, του Δήμου Δομοκού, του Δήμου Λαμιέων, του Δήμου Μακρακώμης, και του Δήμου Στυλίδας.

-από την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας στις περιοχές του Δήμου Λίμνης — Μαντουδίου — Αγίας Άννας, των Δημοτικών Ενοτήτων Ιστιαίας, Αιδηψού, Αρτεμισίου και Ωρέων του Δήμου Ιστιαίας — Αιδηψού, της Δημοτικής Κοινότητας Αλυροποτάμου της Δημοτικής Ενότητας Στυραίων του Δήμου Καρύστου.