Χαλκίδα: Μεγάλη προσοχή να δώσουν οι οδηγοί

Η Χαλκίδα από ψηλά
Η Χαλκίδα από ψηλά - πηγή φωτογραφίας: newse.gr

Πριν από λίγο στάλθηκε ένα δελτίου τύπου από τον Δήμο Χαλκιδέων για το συμβάν και δίνει πληροφορίες για το που θα πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί.

Δείτε που πρέπει να δώσουν την προσοχή τους οι οδηγοί στη Χαλκίδα. Σε διευκρινίσεις προχώρησε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφορικά με την επόμενη φάση της άρσης των μέτρων για την μετακίνηση από νομό σε νομό.

Επανέλαβε ότι από τη Δευτέρα 18 Μαΐου επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, την Κρήτη και την Εύβοια που σημαίνει ότι αρκετός κόσμος θα βρεθεί στον νομό μας. Και δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, μιας και ο καύσωνας θα βγάλει πολλούς Χαλκιδέους έξω από τα σπίτια τους για να αναζητήσουν κάποια δροσερή παραλία.

Εξαιρετικά θερμές συνθήκες θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες στη χώρα, με το θερμόμετρο να αναμένεται να ξεπεράσει κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και νότια τμήματα το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαΐου.

Καθίζηση υπέστη σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου, τμήμα του δρόμου στη Χαλκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρομάξαμε με αυτό που είδαμε να πετά στο ουρανό της Χαλκίδας!

Έτσι θα γίνεις χαρούμενος μέσα στο σπίτι σου

Δες τι έργο ετοιμάζεται στη Χαλκίδα σύντομα [Φωτογραφία]

Δες που πρέπει να δώσουν προσοχή οι οδηγοί στη Χαλκίδα

Τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων έδρασαν άμεσα για την άρση της επικινδυνότητας, τοποθετώντας την απαραίτητη σήμανση και αποκόπτοντας τμήμα της κυκλοφορίας. Για την ολική αποκατάσταση του οδοστρώματος απαιτείται η σύνταξη μελέτης, η οποία ήδη πραγματοποιείται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και η έγκρισή της από την Κτηματική Υπηρεσία.

Ο Δήμος Χαλκιδέων παρακαλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου και να ακολουθούν τις οδηγίες της οδικής σήμανσης.

Διαβάστε περισσότερα στο evianews.com