Αντιπαρασιτικά για γάτες και σκύλους: Προστατέψτε τους τετράποδους φίλους σας!

Τα σκυλιά, όπως και οι γάτες, είναι αρκετά ευάλωτα στις μολύνσεις που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον και κυρίως από παράσιτα, όπως ψύλλους, τσιμπούρια και άλλους μικροοργανισμούς.

Οι μολύνσεις αυτές μπορούν να βλάψουν τόσο το κατοικίδιό σας, όσο και εσάς τους ίδιους εφόσον βρίσκεστε στον ίδιο χώρο.

Σοβαρές ασθένειες, αλλεργίες και ερεθισμοί μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν αν δεν λάβετε τα σωστά μέτρα!

Το Petshop88 μας βοηθάει να επιλέξουμε αντιπαρασιτικά γάτας και αντιπαρασιτικά για σκύλους, ώστε να κρατήσουμε τους μικρούς μας φίλους ασφαλείς!

Επιλέξτε τα κατάλληλα αντιπαρασιτικά προϊόντα

Πριν προχωρήσετε στην αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, καλό είναι να συμβουλευτείτε και τον κτηνίατρο. Μπορεί να σας προτείνει προϊόντα αποκλειστικά για το δικό σας κατοικίδιο ή να σας συμβουλεύσει για το τι πρέπει να αποφύγετε. Κάθε ζωάκι έχει διαφορετικές ανάγκες, συνήθειες, ηλικία και λοιπά. Μπορεί επίσης οι συνθήκες υγείας του να είναι πιο ιδιαίτερες και να χρειάζεται περισσότερο προσοχή.

BEAPHAR BIOCTON SPOT-ON ΦΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΣΚΥΛΟΥ

BEAPHAR BIOCTON SPOT-ON ΦΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΓΑΤΑΣ

Αν ωστόσο γνωρίζετε τι χρειάζεται το ζωάκι σας, φροντίστε απλώς το αντιπαρασιτικό που θα πάρετε να είναι για γάτα ή σκύλο αντίστοιχα, καθώς τα συστατικά διαφέρουν.

Αντιπαρασιτικά προϊόντα θα βρείτε πολλά στην αγορά και όχι απαραίτητα σε μορφή κάποιας αμπούλας. Μπορεί να είναι σε μορφή σπρέι, σταγόνων ή και κολάρων.

PET PROTECTOR ΦΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΟΛΑΡΟ ΣΚΥΛΟΥ

PERFECT CARE ΦΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΟΛΑΡΟ ΓΑΤΑΣ

Μην περιμένετε το κατοικίδιό σας να προσληφθεί από κάποιο παράσιτο. Λάβετε τα μέτρα σας εγκαίρως και προστατέψτε το!

Πέρα από τα αντιπαρασιτικά, τι άλλο μπορώ να κάνω;

Τα αντιπαρασιτικά για γάτες και σκύλους φυσικά βοηθούν, ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσετε κάποιες ειδικές συνθήκες ώστε να αποφύγετε όσο μπορείτε τη μόλυνση του κατοικίδιου σας.

Φροντίστε να διατηρείτε καθαρό το περιβάλλον τους, όπως τα κρεβάτια και τα καλάθια τους. Επιπλέον, φροντίστε να διατηρείτε καθαρό και το δικό σας χώρο. Τα κατοικίδια συνήθως βρίσκονται σε πολλά σημεία του σπιτιού καθημερινά, όπου θα μπορούσαν να υπάρχουν παράσιτα που θα τα βλάψουν.

Επιπλέον, διατηρήστε τα καθαρά, εφαρμόζοντας καθημερινά κανόνες υγιεινής και φροντίζοντας το τρίχωμά τους. Με αυτόν τον τρόπο τους χαρίζετε καθαριότητα αλλά είναι και πιο εύκολο να παρατηρήσετε τυχόν αλλαγές πάνω τους.

Δώστε σημασία στη συμπεριφορά τους. Καμιά φορά η πρόσληψη από κάποιο παράσιτο δεν είναι απαραίτητο ότι θα προκαλέσει εξωτερικές και εμφανείς αλλαγές. Αλλαγές μπορούν να υπάρξουν στη συμπεριφορά και την καθημερινή τους διάθεση. Αν για παράδειγμα το κατοικίδιό σας έχει λιγότερη ενέργεια από τη συνηθισμένη, τότε πιθανόν κάτι το ενοχλεί.

Φροντίστε λοιπόν τους μικρούς σας και πολύτιμους φίλους, όπως τους αξίζει!

Βρείτε τα παραπάνω προϊόντα του petshop88 εδώ: BEAPHAR BIOCTON SPOT-ON ΦΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΣΚΥΛΟΥ, BEAPHAR BIOCTON SPOT-ON ΦΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΕΣ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΓΑΤΑΣ, PET PROTECTOR ΦΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΟΛΑΡΟ ΣΚΥΛΟΥ και PERFECT CARE ΦΥΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΟΛΑΡΟ ΓΑΤΑΣ.