Δες τι τρομακτικό ήταν πάνω σε δρόμο στην Εύβοια

Είναι από τις εικόνες που σπάνια θα δεις σε μία μεγάλη πόλη. Και να στο λέγαμε πάλι, δεν θα το πίστευες.

Αυτό που είδαμε στην Εύβοια να σέρνεται σε δρόμο ήταν τρομακτικό. Είναι πολύ σπάνιο να προχωράς στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης της Χαλκίδας και να το βλέπεις μπροστά σου. Να προχωράς στον πιο εμπορικό δρόμο της Χαλκίδας, την Αβάντων και να το πετυχαίνεις μπροστά σου.

Οι ειδικοί λένε πως αν συναντήσουμε έναν απρόσκλητο επισκέπτη, στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο, να μην πανικοβληθούμε. Το ίδιο συνέβη και στη Χαλκίδα. Ήταν βραδινές ώρες όταν ο απρόσκλητος επισκέπτης έκανε την βόλτα του στην Αβάντων όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Ευτυχώς δεν πανικοβλήθηκαν οι περαστικοί που το κοιτούσαν με πολύ περιέργεια μιας και δεν είναι και τόσο συχνό να εμφανίζεται σε πόλεις.

Σίγουρα αυτή η εικόνα για τον άνθρωπο της πόλης, προκαλεί τρόμο αλλά αν δεν το πειράξεις είναι ακίνδυνο. Όπως και έγινε στη Χαλκίδα όπου δεν το πείραξαν και το άφησαν να φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε τι τρομακτικό έγινε τα ξημερώματα σε χωριό στην Εύβοια

Αυτό που σέρνεται στο δρόμο στη Χαλκίδα στην Εύβοια ήταν πολύ τρομακτικό

Πάντως από ότι μαθαίνουμε η παρουσία τους στη Χαλκίδα, δεν αποτελεί καθημερινό φαινόμενο. Το να βρεθεί τώρα στο κέντρο της Χαλκίδας, μπορεί να οφείλεται στις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που επικράτησαν στις αρχές του Μάη.

Το γεγονός της εμφάνισης μέσα στην πόλη δεν πρέπει να φαίνεται περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η βασική τους τροφή είναι τα ποντίκια και τα έντομα, τα οποία συγκεντρώνονται στα σημεία αποθέσεως των σκουπιδιών. Με τις θερμοκρασίες να έχουν ανέβει απότομα, τα φίδια που όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόντουσαν σε χειμερία νάρκη, ξύπνησαν και άρχισαν να κινούνται με σκοπό την εύρεση τροφής και νερού.

Ένα μικρό φιδάκι είχε εμφανιστεί πριν μερικές μέρες και έξω από τα δικαστήρια στη Χαλκίδα. Πρόκειται για ένα μικρό φιδάκι που σερνόταν στο πλακόστρωτο έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Δες τι τρομακτικό ήταν σε δρόμο στην Εύβοια – Βίντεο

πηγή βίντεο: Δημήτρης Μαμάκος

Διαβάστε ακόμα