Άδεια πόλη η Χαλκίδα: Έρημοι οι δρόμοι το Πάσχα

Η Χαλκίδα, τις γιορτινές μέρες του Πάσχα ζει πλέον σε άλλους ρυθμούς.

Η πολύβουη πόλη και οι δρόμοι γεμάτοι από αυτοκίνητα ανήκουν στο παρελθόν. Η πόλη δείχνει πλέον άδεια. Ανήμερα του Πάσχα, ο κόσμος δεν πήρε το αυτοκίνητο. Πολλοί προτίμησαν να κάνουν το περπάτημα τους και άφησαν τα οχήματα τους στις πυλωτές.
Τα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους όπως θα δείτε στις φωτογραφίες είναι λιγοστά έως και ελάχιστα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Είδες στο όνειρό σου ότι δέρνεις κάποιον; Μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα

Μία επική φωτογραφία από την Εύβοια! Αντέχεις να την δεις;

Εδώ θα βρεις την υπεύθυνη δήλωση μετακίνησης και κυκλοφορίας!

Άδεια πόλη το Πάσχα η Χαλκίδα

Η Χαλκίδα όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ανήμερα της Ανάστασης. Οι δρόμοι ήταν έρημοι με τους Χαλκιδέους να βρίσκονται σε μπαλκόνια και ταράτσες ώστε να σουβλίσουν το οβελία. Οι δρόμοι της πόλης ήταν παντελώς άδειοι και οι εικόνες είναι μοναδικές διότι η πρωτεύουσα της Εύβοιας δεν έχει ξανά υπάρξει σε αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σε γενικές γραμμές τα μέτρα που έχουν επιβληθεί τηρούνται ικανοποιητικά από τους πολίτες. Παρ’ όλα αυτά όμως δεν υπάρχει εφησυχασμός και άντρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στους δρόμους προκειμένου να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Προτίμησαν να κάνουν περπάτημα στην άδεια πόλη

Με καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες, ήταν αδύνατο να μείνει όλος ο κόσμος στο σπίτι του. Οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης μπορεί να ήταν έρημοι, αλλά αρκετοί Χαλκιδέοι βγήκαν βόλτα στις παραλίες.

Από την έναρξη του μέτρου, σύμφωνα με το newsbomb.gr,  έχουν βεβαιωθεί συνολικά 781 παραβάσεις κι έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 455 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για δύο μήνες.

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 46.192 παραβάσεις κι έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

Σε άλλους ρυθμούς κινείται η Χαλκίδα θυμίζοντας μια άδεια πόλη χωρίς προβλήματα, χωρίς κίνηση, χωρίς θόρυβο και χωρίς ουρές
Σε άλλους ρυθμούς κινείται η Χαλκίδα θυμίζοντας μια άδεια πόλη χωρίς προβλήματα, χωρίς κίνηση, χωρίς θόρυβο και χωρίς ουρές
Πάγωσε ο χρόνος στη Χαλκίδα -Αδειοι δρόμοι
Πάγωσε ο χρόνος στη Χαλκίδα -Αδειοι δρόμοι
Άδεια πόλη η Χαλκίδα το Πάσχα του 2020
Άδεια πόλη η Χαλκίδα το Πάσχα του 2020