Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί στο Αγάπη παράνομη της ΕΡΤ;

Είναι μια νέα σειρά έξι επεισοδίων που είναι στην ΕΡΤ.

Μια δραματική σειρά πολλά χρόνια πριν. Η γωνία του σήριαλ είναι ένα εγκληματικό πάθος που δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων.

Ο Στάθης Θεριανός θέλει να παντρέψει τον γιο του με τη Χρυσαυγή. Όντως, ύστερα από κάποια γεγονότα, οι δύο νέοι ενώνονται.

Όμως, ο Θεριανός δείχνει σημάδια από το ανομολόγητο πάθος του προς τη νύφη του. Η γυναίκα του το αντιλαμβάνεται, αλλά συνάμα η Χρυσαυγή την κερδίζει με τον χαρακτήρα της.

Με φόντο την Κέρκυρα τού 1906, η μίνι δραματική σειρά εποχής της ΕΡΤ1 «Αγάπη παράνομη», σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, με πρωταγωνιστές τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Νίκο Ψαρρά, «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωσταντίνου Θεοτόκη.

Η σειρά, έξι επεισοδίων, καταγράφει μια ιστορία εγκληματικού πάθους, σε μια καταπιεστική πατριαρχική κοινωνία, που δοκιμάζει τα όρια και τις αντοχές των ηρώων. Κάθε ένας από τους ήρωες έρχεται αντιμέτωπος με τα πιο επικίνδυνα μυστικά, που δεν τολμάει να ομολογήσει ούτε στον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμα