Ανακυκλώνω αλλάζω θερμοσίφωνα 2023: Πότε βγαίνουν οι νέοι δικαιούχοι;

αλλαζω Θερμοσιφωνα 2023 νεοι δικαιουχοι

Το Αλλάζω Θερμοσίφωνα 2023 είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει επιδότηση για την τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα και θα ανακοινωθούν και νέοι δικαιούχοι.

Το Αλλάζω Θερμοσίφωνα 2023 ξεκίνησε στα τέλη του καλοκαιριού και μεγάλη ήταν η απήχηση στους πολίτες που έκαναν αίτηση για να πάρουν την επιδότηση τόσο για την αγορά του προϊόντος όσο και την τοποθέτηση του στην οροφή της κατοικίας τους.

Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν την αίτηση αλλά δεν εγκρίθηκε και μένουν στην δεξαμενή των δικαιούχων για την επιδότηση.

Η πρώτη φάση των δικαιούχων του προγράμματος ολοκληρώθηκε και αρκετοί τοποθέτησαν τους ηλιακούς θερμοσίφωνες στις ταράτσες των σπιτιών τους.

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για νέους δικαιούχους;

Υπάρχουν και νέοι δικαιούχοι για το Αλλάζω Θερμοσίφωνα και ρωτούν για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα.

Η προθεσμία για την εξαργύρωση των vouchers έληξε στις 4 Οκτωβρίου αλλά αναμένεται ότι στη συνέχεια θα αρχίσει ο δεύτερος κύκλους του προγράμματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Αλλάζω Θερμοσίφωνα που θα αναδείξει νέους δικαιούχους.

Πληροφορίες θέλουν την ανακοίνωση με τα αποτελέσματα των νέων δικαιούχων του προγράμματος να γίνεται πριν την λήξη του 2023.

Από τη δεξαμενή των επιλαχόντων θα αντληθούν νέοι ωφελούμενοι μέχρι το τέλος του προγράμματος συνολικού προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Η βάρκα ήταν γεμάτη από θησαυρό μέσα σε τσουβάλια!

Εύβοια: Το τρομακτικό πλάσμα που είδε μέσα στο χωράφι την ώρα που μάζευε ελιές

Τουρισμός για Όλους 2024 αίτηση: Πότε ξεκινά;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα