Μια γαλοπούλα για να είναι γευστική έχει το μυστικό της.
Ένα μυστικό που θα το μοιραστούμε μαζί σας σε ότι συνταγή και αν ετοιμάσετε. Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που την αγνοείτε ενώ δεν θα έπρεπε.
Είναι ένα έθιμο από το εξωτερικό να τρώμε την γαλοπούλα γεμιστή.
Υπάρχουν πολλές συνταγές για την γαλοπούλα που πραγματικά θα την κάνουν μούρλια. Πολλοί επιλέγουν ωστόσο γαλοπούλα στη γάστρα γιατί την κάνει πολύ τρυφερή και απολαυστική.
Πολλοί την προτιμούν την γαλοπούλα γεμιστή με παραδοσιακή συνταγή. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά τι κάνουμε για να μην στεγνώσει η γαλοπούλα;
Το κόλπο που εξασφαλίζει ότι η γαλοπούλα θα παραμείνει ζουμερή όσο βρίσκεται στο φούρνο είναι ένα.
Θα χρειαστείτε μαγιονέζα. Με το κουτάλι θα αλείψετε τη μαγιονέζα στη γαλοπούλα. Περάστε την οπωσδήποτε και κάτω από το δέρμα της γαλοπούλας, βάλτε την και εσωτερικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Ένα πολύ σπάνιο πλάσμα βρέθηκε έξω από σπίτι! [Φωτογραφία]
allazo syskeyi gov gr αίτηση: Μέχρι πότε η προθεσμία;
Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα για τα δημόσια ΙΕΚ 2022;
Ποιες οι ειδικότητες για τα δημόσια ΙΕΚ;
Ακολουθήστε το Newse.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις