Πότε είναι η γιορτή του σινεμά 2023 με εισιτήριο 2 ευρώ;

γιορτη σινεμα εισιτηρια, γιορτη του σινεμα 2023, προγραμμα γιορτη του σινεμα ταινιες, σινεμα αθηνα 26 οκτωβριου σινεμα ταινιες, γιορτή του σινεμά, ημερα σινεμα, σινεμα 2 ευρω, γιορτη του σινεμα 2023

Η νέα μέρα θεσμός επιστρέφει και θα μπορέσεις να δεις μόνο με 2 ευρώ το εισιτήριο μιας και έρχεται η γιορτή του σινεμά.

Η γιορτή σινεμά 2023 επιστρέφει με φτηνό εισιτήριο και «δυνατές» προβολές μόνο για μία ημέρα. Δείτε πότε έρχεται αυτή η ημέρα όπου θα υπάρχει απίστευτη έκπτωση στο εισιτήριο.

Και όμως υπάρχει και η παγκόσμια ημέρα σινεμά όπου το εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιος την αγαπημένη του ταινία στο σινεμά είναι 2 ευρώ.

Η ημέρα σινεμά 2023 είναι μια γιορτή που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες. Στις ΗΠΑ έχουν την Εθνική Ημέρα Σινεμά, κατά τη διάρκεια της οποίας τα εισιτήρια κοστίζουν 4 δολάρια. Στη γειτονική Ιταλία υπάρχει το πρόγραμμα Cinema in Festa, το οποίο χρηματοδοτείται από το υπουργείο Πολιτισμού. Διαρκεί ένα ολόκληρο τετραήμερο, κατά το οποίο τα εισιτήρια στη συντριπτική πλειοψηφία των ιταλικών κινηματογράφων έχουν τιμή 3,5 ευρώ.

Στη χώρα μας ανάλογη δράση δεν είχαμε μέχρι πέρυσι, όπου ήρθε η παγκόσμια ημέρα σινεμά 2 ευρώ. Αυτή την ημέρα, η παρακολούθηση της αγαπημένης μας ταινίας στα σινεμά θα κοστίσει μόνο 2 ευρώ.

Πέρσι η παγκόσμια ημέρα σινεμά 2 ευρώ γιορτάστηκε στις 27 Οκτωβρίου του 2022. Μάλιστα όλες οι προβολές σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες της επικράτειας είχαν ενιαίο εισιτήριο 2 ευρώ.

Η μέρα σινεμά 2023, θα επαναληφθεί και φέτος μόνο που αλλάζει λίγο η ημερομηνία.

Φέτος θα γίνει μια μέρα νωρίτερα, στις 26 Οκτωβρίου 2023 με την τιμή του εισιτηρίου να ορίζεται και πάλι στα 2 ευρώ σε όλες τις αίθουσες, για όλες τις προβολές.

Προκήρυξη για στρατιωτικές σχολές 2024: Πως κάνετε την αίτηση;

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Δείτε τι βρέθηκε πάνω στο τραπέζι τους την ώρα του καφέ στο Αλιβέρι!

Τιμολόγια ρεύματος με χρώμα: Ποιο πρόγραμμα ΔΕΗ να επιλέξω για το κοινωνικό τιμολόγιο;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα