Δείτε τι έκαναν οι κλέφτες σε ένα κατάστημα της Χαλκίδα [Βίντεο]

Κάθε μέρα κάνουν πάρτι οι διαρρήκτες στη Χαλκίδα.

Το πρόβλημα ξεκινά από τις 7 το απόγευμα, την ώρα που δεν κυκλοφορεί γάτα στους δρόμους. Λόγω του lockdown, οι κάτοικοι κλείνονται στα σπίτια τους και δεν κυκλοφορεί ούτε κουνούπι στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η ερημιά που υπάρχει στους δρόμους προκαλεί τους κλέφτες να κάνουν διάρρηξη ακόμη και απογευματινές ώρες. Έτσι, εισβάλλουν στα καταστήματα και κλέβουν εμπορεύματα προκαλώντας έτσι διπλή ζημιά στους ιδιοκτήτες.

Διπλά χαμένοι είναι οι έμποροι οι οποίοι από την μία ακόμη δεν έχουν πουλήσει το εμπόρευμα τους λόγω της καραντίνας και από την άλλη με τις κλοπές στη Χαλκίδα που γίνονται χάνουν το εμπόρευμα που με τόσο κόπο έχουν πληρώσει.

Αύξηση των κλοπών και των ληστειών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε μαγαζιάτου Δήμου Χαλκιδέων. Το κλείσιμο των καταστημάτων των καταστημάτων για τόσους πολλούς μήνες και η αυστηροποίηση των μέτρων είχε σαν αποτέλεσμα την έξαρση των εγκλημάτων.

Έκκληση απευθύνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας με επιστολή του προς τις αρχές για τις άμεσες ενέργειες τους.

Τα κρούσματα κλοπών δυστυχώς, είναι πολλά. Πρόσφατα άγνωστος έσπασε την τζαμαρία από κατάστημα κινητών τηλεφώνων και άρπαξε 15 τηλέφωνα. Την ίδια ώρα η αστυνομία, κάνει περιπολίες και όπου βλέπει παραβατικότητα παρεμβαίνει. Όπως συνέβη σε περίπτερο στη Χαλκίδα που έπιασαν μια γυναίκα που έκλεβε την επιχείρηση.

Δείτε τι τρομακτικό έκαναν οι κλέφτες στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Ψάχνουν να πάρουν τον θησαυρό της θάλασσας

ΔΥΠΑ εισιτήρια για θέατρο και κινηματογράφο 2023: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα