Μέχρι πότε κάνουμε εγγραφή για τον προσωπικό γιατρό 2022;

δηλωση προσωπικου γιατρου, εγγραφη σε προσωπικο γιατρο, προσωπικοσ γιατροσ πωσ κλεινω ραντεβου, idika προσωπικοσ γιατροσ, προσωπικοσ γιατροσ μη διαθεσιμοσ, ηδικα, προσωπικοσ γιατροσ πλατφορμα, ηδικα προσωπικοσ γιατροσ,προσωπικοσ ιατροσ ραντεβου, ραντεβου με προσωπικο γιατρο, ehealth gov gr
Όλα τα νέα για την πλατφόρμα προσωπικού γιατρού

Είναι online η δήλωση προσωπικού γιατρού των 10 ειδικοτήτων με βασική εκπαίδευση την παθολογία.

Όταν ο προσωπικός γιατρός είναι μη διαθέσιμος, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για τα πρόστιμα στους πολίτες.

Όσον αφορά τα πρόστιμα για τον προσωπικό γιατρό, πάνε πίσω μέχρι να συμπληρωθεί ο ικανός αριθμός συμβεβλημένων ιατρών.

Τι κερδίζουν όσοι κάνουν εγγραφή προσωπικού γιατρού

Όσοι κάνουν εγγραφή σε προσωπικό γιατρό θα έχουν προτεραιότητα από 1/1/2023, κατά τον προγραμματισμό των επισκέψεών τους στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία σε δημόσιες μονάδες δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Μπορείτε και τώρα να κάνετε κάνετε εγγραφή σε προσωπικό γιατρό με ελεύθερη επιλογή μέσω της πλατφόρμας εγγραφής σε προσωπικό ιατρό, όπου η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς taxisnet και τον ΑΜΚΑ σας στο ehealth.gov.gr. Μπορείτε να κάνετε ραντεβού με προσωπικό γιατρό και να σας εγγράψει αυτός. Την εγγραφή σε πλατφόρμα προσωπικού γιατρού μπορείτε να την κάνετε ύστερα από επίσκεψη σε δομή υγείας. Τέλος μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή της idika προσωπικός γιατρός έπειτα από μια επίσκεψη σε φαρμακείο.

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον προσωπικό γιατρό στο παρακάτω βίντεο: