Έκτακτο επίδομα Πάσχα 2023: Θα δοθεί;

εκτακτο επιδομα πασχα 2023

Είναι λίγο περίπλοκη η κατάσταση μιας και εδώ και μήνες υπήρχε η αντίληψη ότι δεν θα δίνονταν το έκτακτο επίδομα Πάσχα 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι δόθηκε την Μεγάλη Εβδομάδα.

Το έκτακτο επίδομα Πάσχα, ονομάζεται επίσης και επιταγή ακρίβειας ή κοινωνικό μέρισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε σε πέντε κατηγορίες ευάλωτων πολιτών. Συγκεκριμένα, χορηγήθηκε ενίσχυση για τους πιο ευάλωτους για την αντιμετώπιση των αυξημένων τιμών αγαθών και ενέργειας.

Χορηγήθηκε μιάμιση επιπλέον μηνιαία δόση επιδόματος παιδιού Α21 ως έκτακτο επίδομα Πάσχα. Πήραν χρήματα οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι δικαιούχοι ΚΕΑ.

Λίγες μέρες πριν από το Πάσχα 2023, φαίνεται ότι ανοίγει ένα παράθυρο αισιοδοξίας που θα ίσως να δώσει χρήματα αν τελικά επιβεβαιωθεί ότι θα δοθεί το έκτακτο επίδομα Πάσχα 2023. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ερωτηματικό για αυτό το επίδομα.

Τίποτα βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα για το έκτακτο επίδομα Πάσχα 2023. Αν ήταν να μην δοθεί το κοινωνικό μέρισμα για το Πάσχα 2023, θα ήταν αρνητική εξαρχής η απάντηση κυβερνητικών στελεχών. Κάτι που δεν συμβαίνει, ανοίγοντας χαραμάδα αισιοδοξίας για τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πότε και αν θα δοθεί το έκτακτο επίδομα Πάσχα 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα εν λόγω μέτρα ωφελούνται περίπου 1,4 εκατ. νοικοκυριά με περισσότερα από 3,2 εκατ. μέλη.

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος σε 5 τσουβάλια!

Εύβοια: Δείτε τι βρέθηκε πάνω στο τραπέζι τους την ώρα του καφέ στο Αλιβέρι!

Τιμολόγια ρεύματος με χρώμα: Ποιο πρόγραμμα ΔΕΗ να επιλέξω για το κοινωνικό τιμολόγιο;

Ακολουθήστε το newse στο Google News και στο viber  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα