Επίδομα θέρμανσης 2023: Πότε μπαίνει η πληρωμή;

επιδομα θερμανσησ 2023 πληρωμη

Μετά τις ηλεκτρονικές αιτήσεις στην πλατφόρμα myθέρμανση έρχεται η πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης. Διαβάστε στο newse όλες τις ειδήσεις για το επίδομα θέρμανσης)

Νέα παράταση για την αίτηση στο επίδομα θέρμανσης, σύμφωνα με το newse, δεν πρόκειται να δοθεί, ενώ η συγκεκριμένη κρίθηκε αναγκαία λόγω κυρίως της χορήγησης επιδόματος σε συγκεκριμένες κατηγορίες καταναλωτών πετρελαίου θέρμανσης εσωτερικής καύσης (DIESEL), φωτιστικού πετρελαίου (μπλε κηροζίνης), φυσικού αερίου, υγραερίου, καυσόξυλων, βιομάζας (πέλετ) και θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης.

Στις 21 Δεκεμβρίου πιστώθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παλαιών δικαιούχων που είχαν υποβάλλει αίτηση η πρώτη δόση της πληρωμής για το επίδομα θέρμανσης συνολικού ύψους 190 εκατ. ευρώ. Όλες οι λεπτομέρειες για το επίδομα θέρμανσης υπάρχουν στο gov όπου με κωδικούς taxisnet μπαίνετε στην εφαρμογή.

Το επίδομα θέρμανσης μπαίνει ξανά και πιο συγκεκριμένα η δεύτερη δόση, έχει προσδιοριστεί για το τέλος Φεβρουαρίου, για τις αγορές που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Ιανουαρίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Φεβρουαρίου 2023.

Το επίδομα θέρμανσης μπαίνει και τρίτη φορά στο τέλος Απριλίου, για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Μαρτίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Απριλίου 2023.