Επίδομα 600 ευρώ για ένστολους: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι;

Διαβάστε το ρεπορτάζ του newse για το επίδομα 600 ευρώ
Διαβάστε το ρεπορτάζ του newse για το επίδομα 600 ευρώ

News επίδομα: Έρχεται νέο επίδομα 600 ευρώ για ένστολους λίγο πριν τα Χριστούγεννα – Δείτε ποιοι ένστολοι θα πάρουν χρήματα από το νέο αυτό βοήθημα που έρχεται.

Το επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους θα δοθεί σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Το δίνει η κυβέρνηση για να ευχαριστήσει τους ένστολους που όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό του κράτους όποτε τους ζητηθεί. Θα είναι ένα σημαντικό βοήθημα για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια που μέρα με την ημέρα είναι απέναντι σε χιλιάδες νοικοκυριά. Ένα επίδομα που θα δώσει ανάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά.

Ποιοι θα πάρουν το επίδομα 600 ευρώ ενστόλων;

Το επίδομα 600 ευρώ ενστόλων όπως σας αναφέραμε και πιο πάνω θα δοθεί σε αστυνομικούς και τους λιμενικούς. Το επίδομα θα μπει εμβόλιμα στον μισθό τους. Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το newse, τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους. Με τον μισθό τους θα τους καταβληθεί εφάπαξ επίδομα ύψους 600 ευρώ ανά λιμενικό και αστυνομικό.

Η ανακοίνωση για το επίδομα 600 ευρώ, έγινε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ίδιος τόνισε για την πλάτη που έβαλαν οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι λοιπόν σε λίγες μέρες έρχεται έκτακτο δώρο Χριστουγέννων με μορφή επιδόματος 600 ευρώ σε ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικό.