Όταν η Εύβοια δεν είχε τον φόβο τον κορονοϊό!

Από την στιγμή που ανέβηκε στα social media έχει γίνει χαμός!

Είναι μια φωτογραφία από το παρελθόν όπου κανένας δεν φοβόταν τον κορονοϊό στην Εύβοια μιας και δεν υπήρχε. Θα ταξιδέψουμε πολλά χρόνια πριν όταν δεν κρατούσαμε αποστάσεις. Όταν η ζωή ήταν γύρω από την κοινωνικότητα. Όταν με το που θα έφευγες από το σπίτι μέχρι να επιστρέψεις το απόγευμα, έλεγες “καλημέρα” σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η φωτογραφία που σόκαρε το ίντερνετ: Δείτε τι έγινε σε θάλασσα

Περίεργη εικόνα στον ουρανό της Εύβοιας – Δείτε τι συγκλονιστικό εμφανίστηκε

Θα δεις πόσο ανέμελη ήταν η ζωή εκείνη την περίοδο. Μακρυά από τον φόβο και τις αντικοινωνικές συμπεριφορές. Η πανδημία με τον κορονοϊό μας έχει κάνει να φοβόμαστε και στην Εύβοια όπως και σε όλο τον κόσμο.

Πείτε το νοσταλγία, πείτε το αγάπη για το ρετρό. Κάποιοι το λένε ποιότητα ζωής. Αν σταθεί κανείς και δει με λεπτομέρεια την υπέροχη αυτή φωτογραφία, με το λεωφορείο, θα βρει μέσα της μια εποχή που μας προσπέρασε, και ήταν όμορφη.

Μία εποχή όπου κανένας δεν φοβόταν Μια εποχή χωρίς άγχος, χωρίς στρες και φουλ από αγάπη. Στην φωτογραφία το λεωφορείο κάνει το δρομολόγιο Χαλκίδα-Κύμη και είναι λίγο πριν αναχωρήσει.

 

Οι αναμνήσεις σου διώχνουν το άγχος

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το να φτιάχνεις ένα φωτογραφικό άλμπουμ, είναι από τα καλύτερα αγχολυτικά, σύμφωνα με το mothersblog.gr. Επίσης, νιώθεις έντονα συναισθήματα, καθώς το γεμίζεις με φωτογραφίες, μα το κυριότερο; Όσο εξυπηρετική και βολική και αν είναι η τεχνολογία, οι παραδόσεις και οι θύμησες των παιδικών μας χρόνων, είναι καλό να μένουν. Γι’ αυτό, λοιπόν, εκτυπώστε τις φωτογραφίες και κρατήστε τις σε άλμπουμ. Και παρακάτω σας έχουμε τόπους για να τις οργανώσετε καλύτερα.

Κατηγοριοποίησε τις

Αν είναι πάρα πολλές, για να μη χαθείς και πελαγώσεις, χώρισε τις. Ένα άλμπουμ να είναι για το κάθε παιδί ή το παιδί, άλλο για εσάς με το σύζυγό, άλλο οικογενειακό. Και μπορείτε να φτιάξετε και ένα γενικό, αν έχετε παλαιότερες φωτογραφίες παππούδων, γονιών, δικές σας από τα παιδικά χρόνια.

Φόρεσε γάντια

Αυτό, μάλλον, δεν το γνωρίζουν πολλοί. Αλλά όταν πιάνουμε τις φωτογραφίες θα πρέπει να φοράμε γάντια. Ακόμη και αν έχουμε πλύνει τα χέρια, υπάρχουν πάνω μικρόβια που μεταφέρονται στις φωτογραφίες και με το πέρασμα των χρόνων τις καταστρέφουν. Επίσης, αφήνουμε τις κλασικές δαχτυλιές.

Αποκατάσταση παλαιών φωτογραφιών

Αν έχεις παλαιές φωτογραφίες, μπορείς να τις μετατρέψεις σε ψηφιακή μορφή είτε κατεβάζοντας μόνη κάποιο πρόγραμμα, είτε να τις πας σε έναν επαγγελματία φωτογράφο.

Όταν στην Εύβοια δεν φοβόντουσαν να κολλήσουν κορονοϊό

Όταν στην Εύβοια δεν φοβόντουσαν να κολλήσουν κορονοϊό
Όταν στην Εύβοια δεν φοβόντουσαν να κολλήσουν κορονοϊό. Πηγή φωτογραφίας: facebook.com Avlonari such a lovely place