Κοινωνικός τουρισμός 2021: Ποια είναι τα καταλύματα [λίστα]

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Διαμονή στα τουριστικά καταλύματα – Τι πρέπει να ξέρετε

Σε λίγο θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες δικαιούχων, ωφελουμένων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων – ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και αποκλειομένων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos.

Από την στιγμή που θα πάρετε το voucher του κοινωνικού τουρισμού είστε ο δικαιούχος για τις δωρεάν διακοπές που δίνει το κράτος.

Η «Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού»: είναι ένας μοναδικός ηλεκτρονικός αριθμός για κάθε δικαιούχο πολίτη και για κάθε ωφελούμενο μέλος αυτού.

Σε αυτή την επιταγή Ενσωματώνεται μια συγκεκριμένη οικονομική αξία που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων μελών του για τα έξοδα των διακοπών.

Η ύπαρξη της ελέγχεται από τους παρόχους με την είσοδο τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και την εισαγωγή του ΑΦΜ ή του ΑΜΚΑ των δικαιούχων.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα καταλύματα (https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2021-2022&tab2=prosorina-apotelesmata&tab3=parokhoi)

Επιδόματα σήμερα

Εύβοια: Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία – Ποιοι πρέπει να αφήσουν τα σπίτια τους;

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις δημοτικές εκλογές 2023;

Επιταγή ακρίβειας 2023: Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα;

Ακολουθήστε το newse στο Google News  για να μάθετε πρώτοι όλες τις προκηρύξεις και τα επιδόματα