Λαμία νέα: Τρόμος σε πολυκατοικία με νεκρή γυναίκα

Πάγωσε όλη η γειτονιά όταν μαθεύτηκε η είδηση.

Λαμία νέα: Τρόμος σε μία πολυκατοικία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην πολυκατοικία υπήρχε έντονη δυσοσμία. Μύριζε πολύ άσχημα και αυτό έκανε τους γείτονες να επικοινωνήσουν με τις αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παραλίες: Το Σαρακήνικο είναι η παραλία της Εύβοιας που θυμίζει Μαλδίβες

Κατάθλιψη: Ποια είναι τα στάδια και τι πρέπει να κάνεις;

Αυτή η ιστορία από το ασανσέρ θα σε κάνει να δακρύσεις

Ήλπιζαν να ήταν από άλλη αιτία η κακή μυρωδιά. Δυστυχώς όμως η δυσοσμία ήταν από την γειτόνισσα τους. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί κατευθείαν πήγαν στο διαμέρισμα μιας 56χρονης γυναίκας. Είχαν να την δουν για πολλές μέρες και ανησύχησαν.

Λαμία νέα: Πάγωσαν όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος

Η έντονη δυσοσμία που αναδύονταν από το ισόγειο πολυκατοικίας στην οδό Μακροπούλου στη Λαμία, ανησύχησε τη γειτονιά που είχε μέρες να δει την 56χρονη ένοικο του διαμερίσματος.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος της Λαμίας με τη βοήθεια κλειδαρά λίγο μετά την μία το μεσημέρι της Παρασκευής 22/5/20 μπήκαν στο σπίτι της 56χρονης.

Δυστυχώς πάγωσαν. Όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, καθώς βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Λαμία νέα: Ήταν νεκρή για πολλές μέρες στο διαμέρισμα της

Φαίνεται ότι η 56χρονη ήταν εκεί νεκρή από μέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γείτονες είχαν κάποιες μέρες να τη δουν έξω να κυκλοφορεί στην Λαμία.

Τα πρώτα στοιχεία πάντως από την αστυνομία κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια, καθώς αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας.